Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

6. Második Vendégbunkó: a fidesz a betegek kiirtására készül

2012.11.21. 19:52 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Előzőleg már írtam, hogy a blog apropója egy vitám egy egyébként velem nagyjából egyetértő emberrel. Egy olyan emberrel, akivel megközelítőleg hasonló az értékrendünk.

Mai vendégünk is ilyen. Egyetértek vele abban, hogy a nyugdíjasok nem eldobandó lejárt szavatosságú szerszámok, hanem emberek, kikről a társadalomnak gondoskodnia kell. Ezen gondoskodás különböztet meg minket némely dzsungel béli állathordáktól, mivel ott, ahol felismerték már az állatok is, hogy az öregeket valamiért érdemes életben tartani, ott nincs is vita a gondoskodás szükségességéről.

Ebben a vitában tűnt fel a mai bunkónk.

Egy tanulság, melyet a bunkónk megszívlelhetne!

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:03:27

Orbánnak él még a kurvaanyja? Ja, persze, ha él is, akkor sem lesz soha olyan gondja, hogy esetleg beledöglik a fiacskája által vezetett maffia gazemberségeibe.

 

Akármennyire nem szeretem Orbán Viktort, az anyja erről nem tehet.

 

 

Úgy látom, ma anyák napját tart a tag:

 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:04:21

@IDKFA: te baromarcú náci korcs! Kérdezd már meg a jókurvaanyádat, mennyi adót, TB-t stb. fizetett egy életen át, amiért aztán lófaszt se kap!
Már ha egyáltalán ismered és szóbaáll veled!

 

Teszem hozzá, ezt a mocsokáradatot egy teljesen normális, pár soros hozzászólásért cserébe kellett IDKFA-nak elviselni.

Az édesanyáktól az érdeklődési körünk átfordul a fekália és az útépítés felé. Nem-nem! Nem azt kritizálja, hogy szar utakat építenek Hazánkban, hanem:

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:05:05

@barata: neked is csak egy úthenger kellene... ami kitapossa belőled a szart is.

 

 

Lehet, hogy a közelgő advent teszi, de előkerülnek az ünnepi és egyéb jókívánságok is:

 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:06:59

@nu pagagyí: mondd te sokadik baromarcú! Nem zavar, hogy a nyugdíjak eleve adózott összeg után járnak? Te most azt hiszed, hogy lesz miből élned nyugdíjas korodra. Hát kívánok neked minél hosszabb, minél nyomorultabb életet! Élj legalább kilencven évet! Ebből az utolsó 40-50-et az utcán, hajléktalanként...

 

 

Vissza az édesanyákhoz!

 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:07:52

@sleepy: kérdezd már meg te is azt a vén kurvát, aki megszült, hogy vajon mit szól a fiacskája elképzeléseihez!

 

Itt már éreztem: Ebből poszt lesz!

A társaság rezignáltan, érvvel válaszol a bunkózásra. Sajnos ez is sokat elmond mai társadalmunkról és annak kifacsartságáról.

Akárhogy is, itt és most Roltii megérdemel egy nagy dicséretet, mert nem vesztette el a fejét, pedig szerintem itt már láthatta, kivel áll szemben.

Roltii 2012.11.21. 16:09:39

@A fidesz a betegek kiirtására készül: 

nem, nem adózott jövedelem után jár a nyugdíj. Köze nincs ahhoz jelenleg a nyugdíjnak, hogy mennyit kerestél. Az igaz, hogy mikor nyugdíjba mész, megnézik a régi béreidet, és ez alapján többet vagy kevesebbet kapsz a veled együtt nyugdíjba menőkkel összehasonlítva. De abszolút értékben nem találkozik a kettő.

 

És ahogy a "Három testőr Afrikában" zárójelenetében Potriennel, úgy velünk is megtörténik a csoda: ám akkor eljutott szemem az utolsó szóig is:

 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:12:57

@De gustibusaut bene, aut nihil: azért rém kíváncsi lennék, hogy a sok nyugdíjasgyűlölő tetű közül hánynak élnek nyomorban már most is a szülei-nagyszülei és ezek közül hányan állnak még szóba a kotonszökevényekkel...

Ennyi bunkóság után még mindig van, aki a kulturált felét, avagy a másik orcáját is odatartja:

sleepy 2012.11.21. 16:14:10@A fidesz a betegek kiirtására készül: neked volt gyerekszobád ember? anyád nem tanított meg viselkedni? 

 

 

Egy bunkózás nélküli hozzászólás után megtudjuk, nemcsak a gyerekszoba, de lehet a disznóól is hiánycikk volt arrafelé?

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:14:21@we: no igen. Szóval aki beteg, az eleve dögöljön meg, ha nem milliomos (lásd fizetős kórházak c. terv!)



A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:15:00@sleepy: neked van anyád, tetű? Tripperes ügyfelétől fogantál? Rajta kérd számon, ne rajtam!  

Itt volt az a pont, mikor a bunkó fellebbenti a fátylat, és megtudjuk, hogy ő egy jól kereső informatikus. Legalább is az volt. 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:18:40
@Roltii: igen. Képzeld, jól kereső informatikusként el bírtam viselni, hogy két héten át egy nyomorult, haldokló öregúrral és egy egyébként egészséges, harmincas csövessel voltam egy szobában. 
Ja, én nem vagyok olyan antiszociális féreg, mint ti sokan...

 

Zárásként pedig az élő példája annak, hogy lehet bunkósággal egy jó kérdést elbagatellizálni, hogy arra a másik félnek a kérdés iszonyatosan alpári stílusa miatt ne kelljen válaszolnia:

 

A fidesz a betegek kiirtására készül ·http://szajkosar.blog.hu/ 2012.11.21. 16:21:28@Gábor217: talán azért, mert az infláció csak egy statisztikai eszközökkel kozmetikázott hazugság, a nyugdíjasoknak meg valamiből meg kéne élniük. Csakhát ugye a mai ifjúság úgy gondolja, hogy aki elmúlt hatvan éves, az már taigetoszra való. Csak tudnám, a fajtádnak mi lehet a felmenő ági rokonaival. 
Remélem azok, akik nyomorognak már most is, ismerik a véleményed és leköpnek, ha a közelükbe mész! 

Ezek után a bunkót nem láttam a poszt kommentjei között, de lehet, már nem bírtam a nickjének a látványát elviselni, és a retinám sztrájkolt.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz nyugdíj bunkó anyák napja Vendégbunkó Morgás Morgás joga a fidesz a betegek kiirtására készül

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr754918752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása