Bunkókról

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

37. Háköfehal - Ködlámpás bunkók

2013.12.16. 20:35 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Reggel belecseppentem a HÁKÖFEHAL (Nem egy új halfajta, hanem a Hátsó Ködlámpát Feleslegesen Használók Ligája) közgyűlésébe.

Ködlámpa.jpg

Szeretném, ha ennek a Ligának minél kevesebb tagja lenne, ezért pár jótanács:

1.

Ha felkapcsolod a hátsó ködlámpát, más néven hátsó ködzáró fényt, akkor időnként használd a tükröt. Ha a tükörben látod az én első fényemet, sőt! A tompítottamat is látod, akkor már én is látlak, ezért a ködzárófényt kapcsold le!

2.

Ha mégsem kapcsolod le, és én villogok, netán fixen rád teszem a reflektort, akkor legkésőbb ilyenkor gondolkozz el, mi lehet a baj, ha már a tükör használata problémás.

3.

Ha megelőzlek, és te bosszúból visszareflektorozol, azzal csak tanúbizonyságot teszel a gépkocsi vezetésére való alkalmatlanságod mellett, hiszen ahogy rám nyomod a reflektort, én is felnyomom a hátsó ködzárót, plusz mellette fékezek is, hogy minél közelebb kerülj hozzám. Ha még ilyenkor sem jössz rá, mi lehetett a baj, akkor kvarclámpát kérjél karácsonyra, és nézegesd esténként TV-Híradó helyett!

4.

Amikor beérünk a városba, és előrelátni a következő buszmegállóig, ami testvérek között is minimum 200 méteres látótávolságnak fele meg, és én előremegyek két húszméteres araszolás között, az oldalablakodon diszkréten bekopogtatva megkérlek, hogy ugyan kapcsold már le azt a kurva ködlámpát, netán még meg is mutatom, hol kell, nos akkor tényleg kapcsold le, mert holnap reggel már a jobb egyen lesz a kőműveskalapács. 

5.

Ha még este is világít a ködlámpád hazafele, mikor már órák óta nincs is köd, nos akkor már csak azt remélem, a segged nem felejted el kakilás után kitörölni.

+1.

Ha nem tudsz ködben vezetni, ha nem mersz ködben kocsival elindulni, akkor vagy maradj otthon, vagy tömegközlekedj! 

Balesetmentes közlekedést, figyeljünk jobban egymásra!

Szólj hozzá!

Címkék: bunkó Közlekedés Ködlámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr415695572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása