Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

30. Egy jobbikos is lehet intelligens ember.

2013.09.09. 09:14 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Meridián. A hosszúsági köröket jelentő szó. Ha a nicknevek között azt látjuk, hogy Meridian74, akkor bizony tudnunk kell, hogy egy olyan emberrel van dolgunk, kinek az intelligencia hányadosa 155. Nem 120, nem 135, nem 215, hanem egzakt 155. És ezt még párszor ki is kérte magának, roppant intelligensen. Előre lelövöm a poént: a Média Panda blog közönségének jelentős része mosolyogva fogadta, hogy valaki a magas intelligenciájával kérkedik. Vele mosolyogtunk, de rajta.

Jobbik IQ.jpgForrás: rosszabbik.com

Vajon egy ilyen roppant intelligens embernek mi lehet a pártpreferenciája?

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 11:25:46

@high up!: a helyzet az, hogy se nem bunkó, se nem iskolázatlan, sem pedig értelmi fogyatékos nem vagyok. Bár, ha úgy vesszük, akkor a 155 feletti IQ-t (amivel rendelkezem) akár lehet értelmi fogyatékosságnak is nevezni... nézőpont kérdése.

 

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 11:33:56

@kovi1970: Hivatalosan is Mensa HungarIQa tag vagyok... oda pedg csak úgy juthatsz be, ha az intelligencia hányadosod olyan magas, amely az emberiség 2%-ra jellemző csupán. A teszten én az 1%-os mércét is megugrottam... nem hivatalos (azaz nagyszámú egyedeken kalibrált) teszteken a 0,2%-on belül vagyok.
De nyugodtan kételkedj csak.

Bevallom, jómagam nem vagyok Mensa tag. Időnként hirtelen felindulásból el szoktam végezni különböző IQ-teszteket, ezeken elég változatos eredmény szokott kijönni, számomra elég nagynak tűnő szórással 118 és 185 között. A Mensa próbatesztjén az jött ki, hogy az emberek 1% rendelkezik hasonló IQ-val, mint én. No de ennyit rólam, inkább nézzük, hogy muzsikál valaki, akinek 155 az IQ-ja.

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 11:44:53

@komplikato: gondolom meg sem nézted miről szól. Különben nem írtad volna azt amit. Ha meg mégis, akkor szimplán hülye vagy.

Ez az intelligens megnyilvánulás megkívánja, hogy előzményeit is megtekintsük. Az egyszázötvenötös intelligencia hányadossal rendelkező ember kivágja a tromfot, mely szerint:

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.07. 17:44:23

A fentiek miatt kell a Jobbikra szavazni. Ezen nincs mit már ragozni.

Mivel ez egy idézet, ne feltételezze senki, hogy Meridian74 magas intelligenciája követeli meg, hogy arra a pártra adjuk a voksunkat, melynek zalakarosi alapszervezete nyilaskeresztet propagál az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.
Jobbik Zalakaros.JPG
Forrás: facebook
Páran - ki-ki a maga stílusában és temperamentumában- megkifogásolták, hogy a nevezett fasiszta csőcselék (Mely más mozgalomnak a borítóképén szerepelhet még nyilaskereszt?) valóban jó választás lenne.

kistukesz 2013.09.07. 17:55:56

......

Meridian74: Aki a jobbikra szavaz, az a fideszre szavaz. Csöbörből vödörbe.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.08. 00:58:24

@Meridian74: Arra a jobbikra gondolsz, amely egy nem demokratikus párt, valamint egyes helyi szervezetei nyilaskeresztet használnak a kommunikációjukban?

high up! 2013.09.08. 11:18:35

@Meridian74: "A fentiek miatt kell a Jobbikra szavazni. Ezen nincs mit már ragozni."

Szavazzanak arra a bunkó, iskolázatlan, Trianon traumás betegcsoportosulásra az ápolóik.

Ja, ha a jobbik jut hatalomra,akkor minden vonatot szétvernek majd? Az Erdélyieket meg majd saját kezüleg verik?

high up! 2013.09.08. 11:45:25

@Meridian74

Aki a lyobbikra szavaz, annak még 50-es IQ-ja sincs. Csak Trianon traumája. Azt meg teccik tudni kórházban kell kezelni, nem pedig a választási urnánál.

Meg nem tudod magyarázni, hogy egy lyobbik-gárda kormány esetén a gazdasággal mi lenne. Mármint az összeomláson kívül.

Bár persze látom, ahogy Vona meg a többi konjunktúra-náci majd ott feszít a multik gyárátadásánál és ódát teng, hogy mennyire szeressük is mi a mútikat. A háttérben meg Novák Adolf palesztin zászlót éget.

Szóval ti valami borzalmasan röhejes karikatúrái vagytok önmagatoknak. A világból max. csak a 3+2 slágereit értitek, többet nem.

Scagnetti 2013.09.08. 12:02:15

@Meridian74: Úgy látszik a magas IQ sem garancia semmire. Aki a XXI. században a globalizált világban egy magába forduló országot vízionáló, EU-ellenes, a 30-as évek szellemiségét követendő példának tartó, nyíltan zsidózó, úniós zászlót égető, melldöngető magyarkodó, mindenki mást lenéző, még mindig Trianon miatt kesergő pártra képes szavazni, az ne kérkedjen az intelligenciájával, mert sok nem jutott neki!

Meridian74 nem véletlen egy kiemelkedően magas intelligenciával rendelkező ember, kérdésemre, miszerint Arra a jobbikra gondolsz, amely egy nem demokratikus párt, valamint egyes helyi szervezetei nyilaskeresztet használnak a kommunikációjukban? rögtön komoly ellenérveket hoz.

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 09:49:56

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ez nettó hülyeség, ne kajáld be azt amit a balliberálisok nyomatnak ezerrel. Aki nem velük van, és kicsit rámenősebbek azok mind: nácik, fasiszták, antiszemiták, rasszisták, nem demokratikusak, stb...

A legszebb az, amikor már egymást is ezzel oltják (savazzák)...

Te intelligens ember! A nyilaskereszt a mai napig kint van. Én ugyan elvétve olvasom ennek az ideológiai hulladéknak a honlapjait, de a tagok gondolom igen. Na most ha a tagság vagy a vezetőség nem értene egyet a nyilaskereszt használatával, akkor az már nem lenne ott. Mivel mindenki, aki eddig ennek a nyomorult lelkületű bagázsnak a tagja, kikérte, hogy nem nácik, logikusnak tűnik, hogy nincsenek is tagok, akik a honlapra járnának, vagy olyan tudatlanok, azt sem tudják, mi az, ami a fejlécben szerepel.
Nos ez a kifogásolt dolog a nyilaskereszt. A nyilasok, Hazánk történelmének legsötétebb bitangjai voltak, akik ezen jelkép égisze alatt pusztán a származásuk miatt embereket hajtottak a náci Németországba, hogy ott utolsó leheletükig dolgoztassák őket a vesztett háború elnyújtásán, ezzel tömeges szenvedést okozva számtalan civilnek, kiket vagy kibombáztak, vagy a végső kitartás nevében garázdálkodó fasiszták kivégeztek, netán fedezéknek használtak.
A nyilasok Hazánk legalávalóbb gazemberei voltak, akik ezen jelkép égisze alatt pusztán a vallásuk miatt embereket lőttek a Dunába.
A nyilasok Hazánk legmocskosabb alávaló pribékjei voltak, akik ezen jelkép égisze alatt pusztán a nevük miatt embereket soroztak halálmenetekbe.
Látszik, ez nem egy náci párt. (és demokrata sem)
Az ember, kinek intelligencia hányadosa több, mint a víz forráspontjának másfélszerese, tudja, hogy nem elég kijelenteni valamit, azt alá is kell támasztani. 

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 10:49:32

@Meridian74: csakhogy valami ellenérvet is felmutassak - nyilván ez is egy nyilaskeresztes fasiszta náci antiszemita rasszista ember, és a munkája:
(BKV buszok hűtőrendszerének felújításával kapcsolatos a videó-s cikk)
kuruc.info/r/34/117357/

 Ugye vitában érvelni, egymást meghallgatni illik. Érvként felhoztam egyik korábbi posztomat, melyben azon aggodalmamnak adok hangot, hogy nem jó olyan csoportokat választáson pártként támogatni, ahol az antiszemitizmus és a nemzetiszocialista fajelmélet a spájzban van. Ezen érvemet egy roppant intelligens ember, kinek intelligencia hányadosa olyan magas, mint az aranykorbeli CHF árfolyam, hamar lesöpri az asztalról.

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 10:43:42

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn
Így kezdősik: "Túlontúl is emlékeztetnek a náci ideológiát valló emberekre..."

Innétől kezdve nem olvastam tovább, mivel ez csak az N+1-ik pocskondiázó poszt (amiből éppen eleget láttam már), ami a Jobbikot próbálja lejáratni. van akinél sikerrel, van akinél sikertelenül.

 Kedves intelligens ember! Ha elolvastad volna, akkor tudnád, hogy minden állításomat alátámasztottam.

A Meridian74 által linkelt videoban Szabó György, fővárosi frakcióvezető helyettes, a közlekedési kabinet vezetője beszél. Mindjárt az elején be is árazza az egész filmet, valamint saját és pártja szakértelmét. Figyeljünk!

 
Mivel rendelkezem forrásokkal a BKV-n belűlről, ezért vázlatosan elmondom, hátha valaki nem tudná:
Az autóbusz motorjának a felújítása, ami kb. 700.000 Ft-ból már elvégezhető (jellemzően gyűrű csere) és megszünteti azt az áldatlan állapotot, hogy az autóbusz napi szinten elfogyaszt 15-20 liter motorolajat, beruházásnak minősül. Azokon a buszokon, amelyek értéke már nulla, nem hajtható végre beruházás.
Igaz, a napi 15-20 liter olaj még kedvezményes áron és silányabb minőségben is literenként 1.000 Ft kiadás, de ez üzemeltetési költség.
 
Nem mondom, hogy ez így jól van, sőt BKV-n belüli emberek (és a buszok is) is füstölögnek emiatt, de megváltoztatni nem tudjuk. Pedig durván egy hónap alatt megeszi a busz olajból a gyűrűcsere költségét.
 
De hallottam olyan történetet is, hogy azért nem lehetett a karambolos buszról áttenni egy még használható alkatrészt a még üzemképes buszra, mert napokig nem volt flex korong, ami egyébként még kis tételes vásárlás esetén is egy durván 200 Ft-os tétel.
 
Lenne itt még miről filmezni, az egyébként vitathatatlan tény, mindazonáltal kár a heringkonzervet lazacként feltálalni, mert nem leszünk méltóak a halétterem elnevezésre.
 
Ezt a rövid buszos kitérőt mindössze azokért szúrtam be, kiknek az intelligencia hányadosa nem egyezik meg az ultra nagy molekulájú polietilének olvadási tartományának felső értékével.
 
 
Vegyük fel ismét a vezérfonalat, és nézzük, hogyan érvel egy rendkívül intelligens ember.

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 12:17:17

@komplikato: "... mert felhívta valaki a nyilvánvaló problémára ..."

A szavak: "VALAKI". Meg "NYILVÁNVALÓ PROBLÉMÁRA"...
OK. Más miért nem tette meg? Nem pofázni kell, hanem tenni. A videóban kiderült (szó szerint ki lett mondva és elismerve), nemcsak dumáltak a Jobbikosok, hanem nap, mint nap baszogatták az illetékeseket. Szó szerint nyomást gyakoroltak rájuk, nem hagyták elfeküdni a problémát...

Erre amúgy van egy (nem is, hanem mindjárt kettő) BKV és BKK) jól fizetett menedzsment akik ezért is felelősek lennének... Jut eszembe, Vitézi Dávid ilyenkor holt volt?

Szóval lehet szidni a Jobbikot, meg anyázni azért mert nem szívlelik azt, amit a cionisták művelnek ezzel az országgal, na meg nem nézik jó szemmel azt sem, amit a cigányok (a többségük) csinálnak, de igazuk van.

Kiemelem a lényeges részt:

Szóval lehet szidni a Jobbikot, meg anyázni azért mert nem szívlelik azt, amit a cionisták művelnek ezzel az országgal, na meg nem nézik jó szemmel azt sem, amit a cigányok (a többségük) csinálnak, de igazuk van. 

Miben van igazuk?
- Abban, hogy elégetik az EU zászlaját, miközben többszáz-ezer forintos brüsszeli pénzt vágnak zsebre költségtérítést illeti meg őket az EU Parlamentjében végzett munkájukért?
- Abban, hogy aki zsidó, annak pusztulnia kell? Ezért használják a nyilaskeresztet helyenként?
- Abban, hogy a demokráciát fel kell számolni, ezért bevallottan nem demokraták?
- Abban, hogy végre lenne egy jó kezdeményezésük, de nem bírják ki, hogy a fajelméletüket oda ne biggyesszék egy amúgy -még a szakpolitikus durva tudatlansága ellenére is- vállalható kezdeményezéshez?
Már észre sem veszi. 

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 13:44:40

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: és Baló György -volt(?)- felesége ettől még nem mondhat igazat? Azért mert Baló mondjuk párszor hazudott? És még zsidó is esetleg? 

Ez a balliberális csúsztatás lényege. Amit felhoztál.

Az EU-s zászló égetést is hosszasan ragozhatnám, de minek. Úgy látom, nem értenéd meg.

Baló György felesége Morvai Krisztina mikor mond igazat? Amikor 155-ös IQ-val vállalhatatlan kijelentéseket tesz? Vagy amikor esténként mesét olvas a gyermekeinek?
Még mindig keresi. Beidéztem neki a saját sorait. Erre:

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 16:22:21

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: tudom, mire gondolsz. Csak vártam hogy ki is mond. De el kell, hogy keserítselek, azzal hogy szóba hoztam a cionizmust, nem zsidóztam. A cionizmust a zsidók java része is elítéli (ezzel lehet, hogy újat mondtam neked). És nem minden cionista zsidó (ezzel is lehet, hogy újat mondtam neked).

Hát most tudod, vagy nem tudod? 155-el illene tudni!
Ahogy a cionizmus jelentésével sem ártana tisztában lenni, ha már hivatkozol rá.
 
cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban.

A roppant intelligens ember szerint nem minden cionista zsidó. Kérdem én akkor, a többi tán bantu? Esetleg eszkimó? Netalántán navaho?

 

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 19:20:05

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: mit kellene látnom? Te azt állítottad, hogy én zsidóztam, én meg kérdeztem mikor és hol? Amire te (még mindig) nem válaszoltál.

Igaz, belinkeltem, be is másoltam, de jó jobbikoshoz méltóan, akit ha sarokba szorítanak, jön az értetlenkedés, majd azzal takarózás, hogy a cionistázás az nem is zsidózás, hiszen le sem írta, hogy zsidó. 

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 20:10:55

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: én tudom mit írtam, veled szemben. Na, idézzed csak, hogyan is zsidóztam én itt? Jah, hogy ez nem megy neked? Hát, sorry, veled nem érdemes foglalkozni.

És üti a vasat tovább.Elérkezünk a végkifejlethez, ahol már idézőjelbe teszi.

Meridian74 · http://www.taxierden.hu 2013.09.08. 22:49:31

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: még mindig nem látom a "zsidó" szót az általad belinkelt idézetben. MUTASS MÁR RÁ hol van, hülyegyerek!

Tehát hol és mikor zsidóztam én itt?

Kedves Meridian74!

Nem, nem zsidóztál. Ahogy én sem írom rólad azt, hogy hülye vagy, mindössze azt írom ide, hogy buta és tanulatlan vagy, de nem minden buta és tanulatlan ember hülye. Á dehogy!

Javaslom, amennyiben a jövőben is a Deutsche bank ikertornyai magasságával azonos intelligencia hányadosoddal óhajtasz kérkedni, inkább intelligenciád valós értékét használd, esetleg már a nicknevedben a születési évszámod helyett utalhatnál is rá: Nullmeridián.

3 komment

Címkék: Jobbik Facebook Budapest Buta Hülye Náci Fasiszta Rasszista Jobbikos

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr835501364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.09.15. 20:05:11

"ezeken elég változatos eredmény szokott kijönni, számomra elég nagynak tűnő szórással 118 és 185 között."

Az a rossz hírem, hogy akkor inkább 120 lesz az IQ-d, mint 185 sajna.... :))))

Scagnetti 2013.09.25. 14:44:01

Meg vagyok hatva. Idézve lettem. :)

Vicces volt, ahogy a fickó verte a mellét az állítólagos nagy eszére. Azt nem tudja szegény, hogy egy valóban intelligens ember az ilyesmivel nem kérkedik.

Bácski Arnold 2014.04.02. 13:22:42

Kedves Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn!

Én is Mensa tag voltam (már nem fizetem a tagdíjat), és egyéniben a jobbikra fogok szavazni - bár ilyen fokú rajongás, mint Mr. Százötvenötöt engem nem jellemez.

Két "apró" megjegyzésem van:
- az intelligensebb "jobbik-rajongók" érvelési stílusa kifejezetten megnyerővé változik, amint nem támadással, hanem érdeklődéssel találkoznak. Sőt: néha az üzenetük is. Én pl. a napokban miután 3x magyaráztam el hasztalanul egy vármegyésnek, hogy miért nincs realitása a területi revíziónak, úgy döntöttem, más felől közelítek, és elkezdtem a esetleges megvalósítási eszközökről értekezni vele. A válasz egy lelkes, filozofikus hangvételű levél volt, amelyben a máskor habzó szájjal zsidózó illető még arra is kitért - bár ez addig nem is volt köztünk téma -, hogy mennyire igazságtalan volt a zsidó csillag viselésére vonatkozó előírás a Horthy korszakban, még ha törvényes is. Leesett az állam. Nem lehet, hogy ha legalább a létjogosultságát elismernénk a Trianon-traumának, akkor alább hagyna az antiszemitizmus is? Még ha nem is szűnne meg.
- a cionizmus talán nem a legmegfelelőbb kifejezés erre, de tény és való, hogy a magyarok közt is vannak szép számmal olyanok, akik a zsidó érdeket előbbre valónak tekintik a magyar érdeknél. Szerintem ez egészségtelen és kontraproduktív hozzáállás. Nem kell abajgatni a zsidóságot ahhoz, hogy elhatárolódjuk az antiszemita gondolkodásmódtól, beszédmódtól, gyakorlattól. (Az LMP ezt egészen ügyesen csinálja.)
Engem ugyanúgy fel tud háborítani egy-egy Kertész Ákos cikk (de azt illik empátiával fogadni, hogy a magyarok genetikailag! aljasok), mint a kuruc.info fröcsögései. Sok embert ismerek, akinek az antiszemitizmusa részben a polkorrekt kettős mércéből táplálkozik. Időnként érzelmileg bennem is hasonlót vált ki ez a kivételezés, még ha be is látom, hogy káros volna azonosulni egy megalapozatlan indulattal.
süti beállítások módosítása