Bunkókról

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

13. Önző bunkó

2013.02.09. 20:09 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

A mai írás egy roppant okos, rettenetesen kiművelt, felettébb intelligens bunkóról szól. Saját bevallása szerint öt diplomája van, megnyilatkozásai alapján azonban még öt osztályt sem feltételezek róla. Ötdiplomás bunkónk ráadásul frissiben regisztrált, és regisztrálás utáni első hozzászólása mindjárt ide emelte őt, ezen blog hasábjaira.

diploma WC papír.jpg

 

 

Az I love Balaton blogon megjelent egy cikksorozat a Balaton vízszintjének csökkenéséről, a csökkenés valószínűsíthető okairól, a megoldás lehetséges módozatairól. Korrekt párbeszéd alakult ki hozzáértő és laikusok, pártolók és ellenzők között. Mindenki kulturált formában mondta el a véleményét, sorolta fel érveit.

És ekkor megérkezik az öt diplomával és egy doktorival rendelkező bunkó:

 Multidiploma 2013.01.28. 14:14:19

Leszarom a Balatont, a legjobb lenne, ha kiszáradna. Be lehetne vetni, telkeket építeni a helyére. Nagy langyos pocsolya volt az eddig is. Végre véget érne a nagy magyar okoskodás.

 Nem kell szeretni a Balatont, de nem tudom miért nem lehet tolerálni, hogy másokat foglalkoztat a probléma? Ha idegesíti a bunkót a társaság, miért nem klikkel a jobb sarokban az X alakú jelre?

Egy ilyen megszólalás nem maradt annyiban, dr. Bértollnok megpróbálta szembesíteni az "okos embert" a vállalhatatlan modorával, normális hangnemben utalt is rá, hogy ilyen stílussal nem lesz konstruktív a párbeszéd.

dr. Bértollnok 2013.01.28. 14:19:19

Igazad van, a Te szomszédodba meg egy szeméttelepet kellene telepíteni szemétégetővel. Legfeljebb elköltözöl. Ez nem olyan nagy probléma, hiszen tele vagy lével, gondolom egzotikusabb helyeken tölktöd a nyarat, mint "a langyos pocsolyában".

Ne haragudj, de ez ízléstelen bejegyzés volt a részedről, tipikus "ki vagyok, leszarok mindenkit" stílus. Nem díjazom.

Egy okos, kiművelt, több diplomával rendelkező ember nem tűrheti el, hogy figyelmeztessék útszéli faragatlan stílusára.

Multidiploma 2013.01.28. 14:21:13

Dr... Oda ne rohanjak. Én igazi dr. vagyok 5 diploma mellett, mégsem írom ki egy szar blogba. Ennyit a kivagyiságról. A Balatonról pedig annyit, hogy pont olyan szánalmas tavacska, mint az egész ország, benne az egész néppel. Tényleg nem a Balcsyra járok nyaralni, hála istennek jut jobb is. És akkor most lehet magyarkodni. 

Elemezzük ki egy kicsit a művelt polgár hozzászólását! Aki egy nicknév elé odaírt doktori címről feltételezi, hogy az valódi doktori titulust takar, szubjektív megítélésem szerint nincsen olyan szellemi magaslatokban, hogy diplomával rendelkezzen. Persze bárki dicskedhet olyan dolgokkal, melyekkel nem rendelkezik, ez az illető szuverén joga.

Aki egy kicsit is követi a hazai közéletet, az tudja, hogy a sok doktorrá avanzsált kommentelő megjelenése a társadalom spontán válasza volt egy híres emberről kiderült diplomával kapcsolatos esetre. Egy öt diplomával rendelkező emberről feltételeztem volna, hogy ha csatlakozik egy közösséghez, azaz beregisztrál a blog.hu kommentelői közé, tisztában legyen ezzel.

Minek után a diplomás még pár foshalmot kiokádott a szájából, kapott egy finom és burkolt felkérést a lelépésre.

dr. Bértollnok 2013.01.28. 14:37:09

@Multidiploma
Ja és azt is tudjuk Rólad, HOGY MA REGISZTRÁLTÁL!

Köszönjük a bemutatkozást, leülhetsz! :-D :-D

Nem élt vele.

Multidiploma 2013.01.28. 14:37:49

Te annyira egyszerű vagy, hogy fáj. Örülnél te, ha leülhetnél velem egy asztalhoz, maradjunk annyiban. Arra válaszolj, te szerencsétlen, hogy miért lenne az katasztrófa, ha kiszáradna a tó? Szerintem örvendetes lenne. Kisebb lenne a feketegazdaság valamivel, felpörögne a mezőgazdaság némileg, és végre nem a németek lepnék el a földedet.

Miből lehet ennek öt diplomája? És lesz-e hatodik? Sejtése több olvasónak is van.

dr. Bértollnok 2013.01.28. 14:46:28

Tényleg veszett nép a magyar, ha ezek a kiművelt fejek! Holnap én is megyek az Ecserire diplomáimat gyarapítandó... :-). 

gergo · http://www.partypeople.hu 2013.01.28. 14:58:29

@Multidiploma: Elmondásod alapján Te ledoktoráltál, nézd meg mi lett belőled. Itt acsarkodsz, mint egy igazi szakmunkás troll. Ha így folytatod, ebből írhatod a hatodik diplomamunkád. 

Innentől ebben a posztban nem jelentkezett többet a kiművelt. Nem tartom kizártnak, hogy moderálásra vagy kitiltásra került.

Aktivitása azonban nem szűnt meg, továbbra is ír hozzászólásokat különböző blogokban, általában változatlan stílusban, folyamatosan kihangsúlyozandó diplomáinak, doktori címeinek és tudományos fokozatainak számát. Például a KARD blogon megtudjuk, hogy önköltségen szerezte a diplomáit.

Multidiploma 2013.02.02. 20:10:12

Nekem 5 diplomám van, és egy doktorim. Egyiket sem az állam pénzén csináltam, költségtérítéses voltam. Most pedig tudós vagyok és kutató. A keretszámokról pedig az a véleményem, hogy ezen mit nem lehetett tudni?

Tudós és kutató tehát, akinek munkájától jobbá válik a jövőnk. Már előre sajnálom a következő generációt. Némi vigaszt azért nyújt a lelkemnek, hogy egy ekkora tahónak nem az aluljáróban kell a napi betevőt összekoldulnia.

Multidiploma 2013.01.28. 14:02:34

6 diploma, ne röhögtess már! Nekem 5 diplomám van és egy dr-im. És kurva jól keresek. Amúgy meg mindenki lúzer, aki ide kommentel, és elhiszi, hogy ez egy valódi poszt, és nem a szerencsétlen blogtulaj lőtte fel gumicsontként.

A történet végére az is kiderül, mivel lehet ennyi pénzt keresni.

Multidiploma 2013.01.28. 14:08:34

5 diplomával és egy doktorival egész nap a f@szomat verem. Problem?

Úgy érzem többünk véleményének adok akkor hangot, mikor kijelentem, kedves műveletlen Multidiploma, kommentelés helyett maszturbálj tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: bunkó Balaton Vendégbunkó KARD

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr65049849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása