Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

47. Tárgyalni a Jobbikkal?

2014.05.04. 03:52 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Fontos kiemelnem, hogy ebben a bejegyzésben illusztrációként olyan képek is szerepelnek, melyek mondanivalójával a legcsekélyebb mértékben sem értek egyet, tartalmukat mélységesen elítélem.

Ezek a képek egyes olvasókból fokozott emocionális reakciókat válthatnak ki. Sokan sértőnek, provokatívnak, netán uszítónak tarthatják ezeket a képeket. Igazuk van. A célom azonban sem az uszítás, sem a provokáció, még kevésbé akarok bárkit is megsérteni.

 

Vona vizslakölyök.jpg

 

Valamennyi kép jobbikos alapszervezetek nyilvánosan elérhető Facebook felületeiről származik.

 

A hazai demokratikus ellenzéket a napokban erősen megosztja, szabad-e, kell-e tárgyalni, vitáznia  Jobbikkal. Azzal a Jobbikkal, mely a vezetője által bevallottan nem egy demokratikus párt. Bajnai Gordon és tömörülése azzal, hogy vitapartnerükké emelik a Jobbikot, véleményem szerint nem a Jobbikot emelik fel, hanem önmagukat züllesztik-süllyesztik le a Jobbik szintjére.

Mesterházy Attila a szocialisták rendpártivá válásának a szükségességével mindössze azt bizonyítja, hogy az X-Faktor és a Big Brother alternatívájaként mindössze a Megasztárt és a Való Világot tudja elképzelni. Véleményem szerint ez a stratégia annyira lehet sikeres, mint megüzenni a szavazóknak, hogy ha nem ízlik a fos, egyenek szart.

Fodor Gábort nem említem, mert noha parlamenti képviselői helyét és mérhetetlen támogatottságú pártjának anyagi túlélését köszönheti Gyurcsány Ferencnek, azzal, hogy nem akar velük közös frakciót alapítani, némaságra kárhoztatja mind magát, mind Gyurcsányékat. Megszólalási lehetőségük így szinte nulla.

Gyurcsány viszont kereken kinyilvánította, nem óhajt vitázni a Jobbikkal, és ezt meg is indokolta.

nácikkal azonban nem lehet érdemi vitát folytatni, mert hiányzik belőlük a vitapartner tisztelete. Mert nem érvel, hanem megbélyegez. Aki könyvégetéshez, halálbüntetéshez, kémiai kasztráláshoz, cigányok gettóba zárásához hasonló őrültségekkel áll elő, aki szkinhedet jelöl parlamenti alelnöknek, aki jogosnak tekinti az ukrajnai orosz agressziót, arról minden ésszerű ellenérv lepereg. És milyen európai mondanivalóról vitáznánk egy olyan párttal, amellyel az európai szélsőjobb sem vállal közösséget, és amelynek képviselője kidobja az uniós zászlót a parlamentből?

Gyurcsány Ferenc - DK közlemény

 

Manapság a pártok gőzerővel nyomulnak a közösségi oldalakon a választók megnyerése érdekében. Kimutatható, hogy az erős megjelenés a közösségi portálokon noha nem dönt el egy választást, azonban a pártok üzeneteit elég hatásosan tudja nagy tömegek felé kivetíteni.

 

Kicsit tallózzunk tehát az egyik párt közösségi üzenetei között.

 

Visszatérő téma Trianon, ennek egy minősített esete következik:

Ajka 2.jpg

Csak tudnám, mit szólnának a derék jobberek, ha tőlünk meg a szkíta, markomán, netán gót törzsek követelnék vissza egykori országukat......

 

Az erő hangsúlyozása és is kiemelt jelentőséggel bír náluk.

Alattyán 2.jpg

 

 

Kiemelném a szónoki emelvényen a jelmondatot, mely kicsit hajaz a Fidesz egyik szlogenjére.

Angyalföld 2.jpg

 

 

Ezen a képen a párt hivatalos logója jelenik meg Nagy-Magyarország körvonalaival. Kérdezem: Mi lenne, ha egy osztrák párt olyan embléma-logó-térkép kombóval rukkolna elő, ahol aMagyarország pusztán Ausztria egyik tartománya? Volt ilyen időszak, tudjuk jól.

Bácsbokod.jpg

 

 

Az alábbi képet a bajai alapszervezet profilján találtam, ott ma már nem fellelhető. Egy EU választáson induló párt semelyik alapszervezetének a közösségi profiloldalán ne is legyenek a jövőben ilyen nyíltan revizionista tartalmak!

Baja.jpg

 

 

A revizionizmus egykoron a lovas tengerész országlása idején kvázi államvallás volt. Alábbi egy gyűjtemény akkori revizionista propaganda anyagokból. Kísérteties a hasonlóság!

 

 

 Revizió után egy kis rasszizmus

Bükkábrány.jpg

 

 

Országimázs, Jobbik módra

Csongrád 5.jpg

 Jobban megfigyelve látszik a nyilaskeresztes karszalag, illetve az áldozaton a sárga csillag.

 

Nyilaskereszt ismét. Ezúttal nagyban. Ez a kép két alapszervezetnél is előfordul.

Dunaföldvár 6.jpg

 

 

Igazi elkötelezettség Európa mellett!

Dunaföldvár 25.jpg

 

 

Rasszizmus, a nemzeti címer használatával különlegesen veszélyesnek tartom.

Dunaföldvár 34.jpg

 

 

Csak viszonyításképp: Ha az USA, aki a világbékét és a nemzetek szabadságát védeni ment Irakba, de közben egy rohadt agresszor, akkor a támadó magyar csapatok a Don partján mik voltak?

Farmos 4.jpg

 

 

A pártelnök is közösséget vállal a revizionista eszmével? Vagy nem is tud róla, hogy arcképével ilyen eszméket propagálnak?

Katymár 2.jpg

 

 

Úgy érzem, ennél már nincs lejjebb!

Katymár 4.jpg

 

 

Áprlis 4. ilyenforma ábrázolása nettó történelemhamisítás. A vöröskatonák nem voltak angyalok, és valóban követtek el gaztetteket, de mégiscsak elűzték a nácikat és véget vetettek a nyilasterrornak.

Kétegyháza 3.jpg

 

 

A jobb alsó sarkon látható, hogyan képzeli a Jobbik a vitát az LMP-vel. Ön vitázna velük?

Kiskunhalas.jpg

 

 

Jobbik és Európa - Első rész

Konyár 2.jpg

 

Második rész

Konyár.jpg

 

 

Holokauszttagadás, körmönfontan.

Központi Ifjúság.jpg

 

 

Szimpla kirekesztő tartalmak is vannak.

Krisz 22.jpg

 Én meg demokrata, nem jobbikos!

 

Ismét egy kis rasszizmus

Nagyszénás 20.jpg

 

 

Vajon a Dunába lőtt emberek is a nemzetért haltak meg?

Pilis.jpg

 

 

Holokauszttagadás burkolt formában.

Tápiógyörgye 11.jpg

 Képzeljük el a fenti konstellációt úgy, hogy egy jobbik-emblémás, magyar zászlós daru emelgetné a Nagy-Magyarországot ábrázoló betonelemeket. Mekkora hisztit rendeznének nemzetvédő jobbikosaink!

 

 

Ilyen tartalmak publikálóival lehet vajon európai értékekről vitázni?

 

 

 

4 komment

Címkék: Jobbik Facebook Buta Fasiszta Rasszista Érvtelen Jobbikos

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr906115222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.05.08. 14:37:01

kultúrember nácikkal nem vitázik, nem fog kezet és lehetőség szerint még egy légtérben sem tartózkodik velük- már ha igényt tart a "kultúrember" minősítésre.
valamint nem cigányozik, nem zsidózik és nem köp a padlóra.
a többinek pedig tilos.

Untermensch4 2014.05.13. 17:32:51

az utolsó bekezdés nem is olyan rossz ötlet, továbbgondolva. kitűnő módszer lenne ez a fajta "tükör-teszt".
kár hogy nagyjából túl késő. a körülmények amik a keresletet megteremtették "a termékre" nem fognak annyit változni a következő választásig hogy a folyamat visszaforduljon

Dont forget to bring a towel 2021.05.01. 21:14:04

@nandras01: na mizu te szartartály? már ki se mered dugni a pofádat a vincentes akol melegéből? félsz a valóságtól?

gigabursch 2021.06.29. 06:51:13

Azóta a jobbik lehúzta magát a történelem klotyóján.
süti beállítások módosítása