Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

49. Cenzúra? - Megírom!

2014.05.29. 02:03 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Ez a bejegyzés súlyosan sértheti egyes szocialista politikusok és szimpatizánsok lelki békéjét, világról alkotott meggyőződésükbe ütköző dolgokat állíthat, valamint ellenkezhet a tisztességről, sajtószabadságról, demokratikus alapértékekről alkotott véleményükkel is.

 

mszp-cenzúra.jpg

 

Ezért azon szocik számára, akik szerint még mindig minden a legnagyobb rendben van, írtam a poszton belül egy másik posztot, ők azt olvassák el csak, és akkor nem sérül a lelki békéjük. A szociknak szóló szöveg rózsaszín, mint a legédesebb álmok.

 

 

2011. május 13. - Gréczy Zsolt blogot indított a blog.hu-n Gréczyblog néven.

Első posztjából idézek pár sort:

Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.

Kicenzuráztak.

.... gyorsan érdeklődtem, és hamar kiderült, leszóltak a Jókai utcából, nagyon sajnálják. Rettenetesen kínos ez, de nem tehetnek ellene semmit.

.... az MSZP teszi ezt velem. 

.... Hogy az eltávolításom után hogyan fogja az MSZP mélyen elítélni a hatályba lépő médiatörvényt, és szidni a Fideszt a sajtószabadság lábbal tiprásáért, abba most bele sem mennék.

.... Csupán annyi történt, hogy az MSZP vezérkarának, Gyurcsány elleni kiszorítási, minimum 7 éve tartó küzdelme új szakaszba érkezett.

.... az MSZP-nek, amelynek létét ma is fontosnak tartom, tagjai döntő többségét tisztelem, becsülöm, tényleg meg kell újulnia. Morálisan is.

.... Méltatlan, ami történt - és leginkább a szocialista párt számára okoz kárt. Ilyen eszközökkel ugyanis minimum nem illik fellépni azok ellen, akik máshogy gondolkodnak a baloldal, vagy az ellenzék jövőjéről.

2011. május 13. - Dalolnak a madarak, szép idő van.

2013 vége, 2014 eleje - Attila hangsúlyozza, hogy az MSZP a legerősebb ellenzéki párt, és ezért rengeteg helyet követel pártja számára a közös listán, Gyurcsány és Bajnai, mivel mindenki 5% körülre méri őket, feltehetőleg a saját nem-publikus méréseik is (már ha voltak ilyenek), ezért nem merik saját pártjuk egzisztenciáját és a rájuk leadott szavazatok elvesztését kockáztatni, belemennek az alkuba. Gyurcsány különösen sokat adott fel ezzel az alkuval, mert a választások előtti napokban már rendre 5-7% közé mérik.

2011.-2014. - Dalolnak a madarak, szép idő van, az MSZP a legerősebb ellenzéki párt.

2013. szeptember 30. - Szalagavató című írásomban leszögezem, hogy a vesztesnek mennie kell.

2014. április 6. - Attila (és az összefogás) hatalmas zakót kap!

2014. április 6. - Az új frakció 29 tagú lett. Az új Audik gyönyörűek.

2014 április 7. - Poldi bácsi egy posztjában megpendíti, hogy Attilának mennie kellene.

2014. április 8. - Poldi bácsinál határozottabban, de én is Attila távozását tartom kívánatosnak.

2014. május 25. - Újabb zakó a baloldalnak, ám közös lista híján kiderülnek a valós erőviszonyok. Az MSZP messze nem a legerősebb ellenzéki párt (noha számszakilag a legtöbb szavazatot hármuk közül rá adták le, ám a különbség, főleg a DK-hoz nézve bagatell).
Attila este bejelenti, az elnökség felajánlja a lemondását.

2014. május 25. - Ketten kapnak majd napidíjat.

2014. május 26. - Poldi bácsi újabb írása Attila távozásának szükségességéről. - Én már nem ragadtam klaviatúrát, elkönyveltem Attilát egy balfasznak, kiírtam Attila nevét a demokraták közül.

2014. május 26.-28. Beindul az üzengetés az MSZP berkein belül, mindenki ötletel, Attila trükközik.

2014. május 28. - Egy Indexes hír jelenik meg: MSZP-s utasításra kitiltották az Egyenlítőből az alapító-főszerkesztőt 
Arról a Németh Gáborról van szó, ki hol több, hol kevesebb sikerrel, de végsőkig védte a szoci mundér becsületét, és a végsőkig őrizte a szoci szennyest.

2014. május 28. - Csodaszép volt a mai nap. Bagamérinél idéntől több mazsola van a puncs fagyiban.

Emlékszünk még Gréczy Zsolt fentebb idézett soraira?

Pár mondatot kiemelek az idézetből:

.... az MSZP teszi ezt velem. 
.... Hogy az eltávolításom után hogyan fogja az MSZP mélyen elítélni ... és szidni a Fideszt a sajtószabadság lábbal tiprásáért, abba most bele sem mennék.
.... az MSZP-nek ... tényleg meg kell újulnia. Morálisan is.
.... Méltatlan, ami történt - és leginkább a szocialista párt számára okoz kárt. Ilyen eszközökkel ugyanis minimum nem illik fellépni azok ellen, akik máshogy gondolkodnak a baloldal, vagy az ellenzék jövőjéről.

 

Biztosan az MSZP a Fidesz ellenzéke?

 

 

 

A Magyar Szocialista Párt a legerősebb ellenzéki párt.

 

 

 

Bevallom: Az élet egyszerűnek tűnik, ha csak rózsaszínben látjuk.

 

 

 

 

3 komment

Címkék: Mesterházy Attila Index Vélemény Mesterházy Választás Egyenlítő TV Képviselő Politikus

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr46225449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2014.05.29. 14:35:59

az MSZP-nek NEM KELL MEGÚJULNIA ! AZ MSZP AZ, AMI: EGY ÖNMAGÁT BALOLDALINAK HAZUDOTT PÁRT ! (AKÁR A FIDESZ, CSAK MÁS OLDALRÓL ...:)))))
SOKKAL JOBB, TAPASZTALTABB POLITIKUSAI VANNAK, MINT A FINESZNEK. ..ÉS BÁRMILY HIHETETLENNEK IS TŰNIK, SZEKRÉNYEKBŐL KIBORÍTANDÓ CSONTVÁZAKAT ŐK IS BÁRMIKOR KI TUDNAK TALÁLNI ! :O)
...arra meg méltán lehetnek büszkék, hogy mint utódpárt...., elődeik 40 éve alatt NEKIK NEM SIKERÜLT ÖSSZEHOZNI ANNYI INGATLAN-MAFFIÁT, FÖLD-MAFFIÁT, DROG-MAFFIÁT, ÁFACSALÁS-MAFFIÁT, MAFFIA-MAFFIÁT, MINT A FIDESZNEK AZ ELMÚLT 5 ÉVE ALATT !
...jahhh, hogy "régi arcok" is vannak köztük ??? nézzünk körül a világban: minden szervezetben csak úgy nyüzsögnek a "régi arcok" évtizedek óta ! :)
ki kéne jönni egymá
ssal...
"Habár Moszkva és Washington űrkutatási együttműködését az ukrán krízis holtpontra juttatta, az űrhajósok azt mondják, ők teszik a dolgukat, mintha mi sem történt volna.

Copyright © 2014 euronews"...MINT AHOGYAN EZEK A DERÉK ÉS NORMÁLIS ŰRHAJÓSOK CSINÁLJÁK !!!!!!!

Netuddki. 2014.05.29. 19:44:49

@kvadrillio: Mi van? Neked is ellopták a linkedet?

Tóth Dezső 2016.06.27. 11:17:47

Ez a szar blogod is befuccsolt, te fasz liberális?
süti beállítások módosítása