Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

46. Vereség

2014.04.08. 01:03 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Attila vesztett.

Attila nem vont mérleget és nem mondott le. Elhiszem, hogy jó dolog szoci pártelnöknek lenni, de bizonyos helyzetekben gerincesebb dolog lemondani az elnökségről. Egy vasárnap esti lemondása után, ha újra kandidál az elnökségért, és nyer, erős és legitim pártelnök is lehetne, de így csak egy niemand.

 

Mesterházy ballag.jpg

 

Ma hétfő este van, 24 órával vagyunk a választások után, és még mindig nem hallottam, hogy Attila lemondott volna.

 

Kedves Attila!

Vedd át a csokrokat, mint egykoron, zendíts rá a Gaudeamus Igiturra, járd be a Jókai utca (és szerintem a Kossuth tér) összes helyiségét, búcsúzz el az intézmény(ek)től, és menj!

Ha annyi kultúra nem szorult beléd, hogy gratulálj annak, akit nem voltál képes legyőzni, akkor nincs helyed vezető politikai poszton.

Nem volt pedig nehéz a feladat, hiszen a kormány folyamatosan bénázott, hibát-hibára halmozott, mégis képtelen voltál érdemben megszorongatni. Számtalan ziccert hagytatok ki, mikor a kormány elkúrásairól kellett volna beszélni, netán három mondatban közérthetően levezetni, miben és miért hazug a Fidesz, te rendre felcsútimaradonáztál, és beérted annyival: "El kell őt zavarni a francba!"

Attikám! ez kevés! Konkrét elképzeléseket a jövőre vonatkoztatva, leszámítva az utolsó pár hetet, mindössze akkor mondtál, mikor húsvét hétfő február 29-re esett. Ám ebben a pár konkrét ígéretedben sem volt köszönet! "Megemeljük a minimálbért 100 ezer forintra" - ígérted. Hiszen már most is majdnem annyi! Majd kiderült, te nettó 100 ezerre gondoltál. Ebben a pillanatban a kisebb volumenű munkaadók már össze is szarták magukat tőled ijedtükben, mert hamar kiszámolták, ez mibe kerül nekik. Nem beszéltetek -vagy csak suttogva, két felcsútisuttyózás között- adójóváírásról, adómentes minimálbérről, sem egyes különadók (pl baleseti adó) eltörléséről.

A körülményeket okolod, az inkorrekt feltételeket, és a neked hátrányos körülményeket. Ám a kiírás számodra is ismert volt, a részvételeddel azokat elfogadtad. Utólag ne a szabályokat okold, mikor megtehetted volna azt is, kikényszeríted a tisztességes szabályokat. Tudod Attikám, amikor gyermekkoromban nem bírtam elviselni a Ki nevet a végén társasjátékban a vereséget, és megváltoztattam a szabályokat úgy, hogy azok nekem kedvezzenek, a szomszéd gyerekek a gangról hetekig nem játszottak velem, én meg kuksolhattam a szobámban az üres táblával. Igen! Már a szomszéd hatéves Ernőkének is volt annyi esze és tartása (GERINCE!), hogy nem ült le egy csalóval játszani, noha az egész házban nekem volt egyedül társasom!

Attikám! Te miről lettél volna képes lemondani egy magasztosabb cél érdekében? Mi a te prioritási sorrended? Demokrácia vagy Wellness?

Négy éve tudjuk, hogy a Fidesz nem egy szívbajos versenyző, ha mocskot akar az ellenfelére dobálni, képes azért mélyre ásni. Ennek tudatában, valamint nem elfelejtve a saját szavazóidnak köszönhető 2010-es történelmi buktát mismásolsz a Simon pénzéről? Nem tanultál semmit? EMBER! Nem csak a Fideszes bohócot érdekli, honnan a 240 miller! Engem is kibaszottul érdekel, és még másokat is, akik  lehet ezért maradtak otthon, mert nem kaptak még erre az egyszerű kérdésre sem egyenes választ attól az embertől (Tőled), aki a hazugság földi helytartójának ellenfeleként indult a választásokon!

Kiálltál az emberek elé, ott álltak veled szemben tettre készen, és nem voltál képes megszólítani őket! Rengetegen szóltak, hogy nem lesz jó, ne akarj  alfahím lenni, mert kevés vagy hozzá. Nincsen karizmád, nem tudsz tömegeket megszólítani, és szerintem spontán logikusan érvelni sem (Ez utóbbi miatt még lehettél volna miniszterelnök, van már ilyen). De te csak dacosan mentél előre. Szövetkeztél, mert szövetkezned kellett, mivel beszartál, hogyan képes egy nálad is karizmátlanabb hivatalnok mindjárt 14%-on rajtolni.

Mikorra megértetted, hogy egységben az erő, már majdnem késő volt. Ám új szövetségeseid szinte mindenüket beáldozták, csak azért, hogy esély legyen a győzelemre. Kizsaroltad, hogy te lehess a vezető, A Leendő Első, aki majd elvezet minket a Demokratikus Kánaán Szent Földjére, ám a kampányban te még a Brezovics néninél is halkabb voltál, aki hetvenkettő tele óta hangszálgyulladásban szenved, míg a többiek kiásták helyetted a gesztenyét, amit te egy-két jól irányzott Simon-hallgatással rendszerint lehugyoztál.

 

Kedves Attila! Kérlek ne haragudj meg érte, hogy ily őszintén eléd és a választók elé tárom a gondolataimat, a véleményemet, nem akartalak vele megbántani. De kérlek lásd be: Ideje elballagnod!

 

Kívánok a továbbiakhoz több sikert!

  

Neked szabad az út, veled mulat a sors,
Ahogy akarod, úgy táncolsz.
Neked arany a kút, neked ezüst a polc, 
Neked a törpe is nyolc.
Úgy gurul a pénz, nem érem utol,
Mindig csak keresem újból.
Nézd, a fene belé, mind hozzád szaladt,
Elbújt a bőröd alatt.

Indulni kell, megint, és az álom búcsút int,
De őrizd tovább a csodát egy életen át.
Indulni kell, megint, újra menetrend szerint, 
Még egy forint a világ, nem lóghat a láb.

Lehet, hogy ez egy vicc, de akkor hol a poén?
Aki nevet, az nem pont én.
Megint szoros a szíj, megint feszül a húr, 
Talán alszik az Úr.
Hogy szökik a pénz, csak tátom a szám, 
Megint zálog az órám. 
Nézd, megcsal a pénz, mást ölel át, 
Nekem csak kelleti magát

13 komment

Címkék: mszp Mesterházy Attila Vélemény Mesterházy Választás Kampány Köztársaság Képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr95983181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közrabszolga 2014.04.08. 02:02:00

"Ma hétfő este van, 24 órával vagyunk a választások után, és még mindig nem hallottam, hogy Attila lemondott volna."

2002-ben mikor is hallottad hogy orbánc lemondott, ja pont ugyan akkor amikor 2006-ban lemondott, ugye agyhalott idióta.

nandras01 2014.04.08. 03:12:58

a poszt találó és nagyon igaz, de sajnos mesterházy

1.- nem olvassa
2.- ha olvassa, meg sem érti
3.- ha megérti, akkor meg leszarja
4.- és nincs a környékén senki, aki sűrű seggberúgások közepette zavarná el még a jókai utca környékéről is

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.04.08. 07:49:14

Mesterhazynal fajsulyosabb emberek is vannak a baloldalon, Bajnai, Gyurcsany... Ennyi erovel ok is lemondhatnanak. Orban se mondott le veresegek utan, raadasul ebben a veresegben mindenki biztos volt, Mesterhazy csak vegigmenedzselte a kotelezo koroket.
Amugy is Magyarorszagon a kormanyok magukat buktatjak meg, nem pedig levaltjak oket. A Fidesz meg erre nem ert meg. Beagyazodott a tarsadalom minden szintjen, mint az allampart anno. Minden szinten fuggnek toluk, felnek, gazsulalnak nekik.

lyken 2014.04.08. 09:41:04

@nandras01: Vastagbőr írta le a tutit egy mszp-s kép fölé, amin megköszönték a szavazatokat:
"20:06:
Biztos megélhetés 2018-ig, mentelmi jog, benzinkártya, céges laptop, köszönjük!"

Btw us, nem számíthattunk másra, mióta a Bajnaira ráakaszkodtak a kriptaszökevények. Ha az Attila nyert volna, lehet nagyobb szarban lennénk, mint most.

gabuscica 2014.04.08. 10:03:53

Nem egy nagy elmehorizont.

Ennek megfelelően nem is annyira veszélyes, mint sátáni ellenlábasa, Gyurcsány.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.04.08. 10:13:35

@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:

"Mesterhazynal fajsulyosabb emberek is vannak a baloldalon,"
- Helyesen: CSAK fajsúlyosabb emberek vannak.

" Orban se mondott le veresegek utan,"
- Nem is tartom őt demokratának

" raadasul ebben a veresegben mindenki biztos volt, Mesterhazy csak vegigmenedzselte a kotelezo koroket."
- Add össze a nyugdíjpénztárukat megtartók, a külföldre menekültek, és ezek családtagjainak a szavazatát, már több az eredmény, mint amennyit kapott az Összefogás.

DeMarco 2014.04.08. 10:47:01

Végre. Ez az első poszt ami befelé néz és nem kifelé mutogat... Ilyenből kellene még rengeteg.

gabuscica 2014.04.08. 16:08:49

@DeMarco: ezt most naivitásból írtad? Remélem...

Karl barátunk ősi, megbízott gyurcsányista. Minden mondatával, minden szavával Gyurcsánynak készíti elő a terepet, neki munkálkodik. Mint pl. Gréczy Zsolti, Dániel Doki vagy Debreczeni Józsi. A második vonalból, mert ilyen is kell.

belekotty 2014.04.10. 15:50:54

Mesterházy egy báb. A bábok mióta mondanak le önállóan?
süti beállítások módosítása