Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

15. Stefánia, a náci bunkó

2013.02.16. 13:10 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Volt egyszer egy blog.

 

Eleinte szinte kivétel nélkül Index címlapos lett minden bejegyzése. 

 

Parasztlány.jpg

 

 A bejegyzéseken látszott, hogy írójuk nem kevés időt szánt rájuk, igényesen fogalmazta őket, törekedett a maximumra. Sajnos ezt a maximumot a bejegyzések tényszerűsége, igazságtartalma, vagy akár kiegyensúlyozottsága a legcsekélyebb mértékben sem óhajtották megütni.

Komoly elmélkedések folytak, melyek tárgy az volt, hogy Stefánia kisasszony, aki nickneve szerint volt már sváb parasztlány, baranyai sváb parasztlány, evangélikus sváb parasztlány, teuto-nordikus parasztlány majd legutóbb peenemündei tündérke, vajon egy személy-e, vagy esetleg egy csoport. Nem tudom van-e jelentősége, hogy a  választott nicknevekben a parasztlány állandóan megjelenik.

Mindenesetre furcsa, hogy mindjárt indulása után egy héten keresztül minden nap egy hosszú cikkel jelentkezett. Szerény véleményem szerint ezek a cikkek vagy előre meg voltak írva, vagy a nicknév mögött egy csoport bújik meg, nem pedig egy sváb lány.

Ötvenes évek.jpg

A cikkek tartalmának elemezgetése is rengeteg találgatásra adott okot. Voltak, akik szerint a szerző nem több, mint egy ügyes provokatőr, aki jelenkori közállapotaink, közéleti berendezkedésünk kifigurázásával próbálja meg a figyelmet ráirányítani arra, hogy az ötvenes évek már nincsenek is olyan messze.

Sok ember a cikkek olvasásakor azt a következtetést vonta le, hogy a szerző értelmi képessége olyan alacsony, hogy az már komoly gátja a metróépítésnek.

Akárhogy is, Stefánia egy jelenség volt, kit sokan szerettek, sokan gyűlöltek, de egyhetes tündöklése folyamán nyomott hagyott a blog.hu egén.

Ám Stefánia nem hagyott el minket, az egyhetes aktív írói periódusa után is itt maradt közöttünk és más cikkekhez fűzött hozzászólásaival örvendeztet meg minket, mi pedig végre egy teljes és hiteles képet kaphatunk személyiségéről.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ ·http://stefania.blog.hu/ 2013.02.15. 17:13:03@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP

Azt is én írtam, csak ott más profilt kell használnom, mert Fabius (a bloggazda) örökre kitiltott.
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ ·http://stefania.blog.hu/ 2013.02.15. 18:19:10

@clegane

Idióta!

Nem mások hozzászólásait másolom, a Varánuszra is én írtam, csak ott más profilt kell használnom, mert Fabius (a bloggazda) örökre kitiltott.

Fabius kitiltotta a Varánusz blogról, ez már eredmény. A blogszféra egyik leglehetetlenebb dolga bann-t kapni a Varánuszon. 

Szemezgessünk tovább:

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ ·http://stefania.blog.hu/ 2013.02.12. 19:17:41

Tisztázzunk valamit!

Ez nem diáktüntetés, hanem bölcsészpuccs! Márpedig tudvalevő, hogy a bölcsészek a társadalom legsemmirekellőbb, legostobább, legbosszantóbb, legfölöslegesebb, legkártékonyabb elemei.

Úgymint a pedagógusok, a könyvtárosok, a tolmácsok, az újságírók,....

Ugyanebben a hozzászólásban tovább:

Éljenek a értékteremtő szakmák és a produktív munkatevékenységek! Minden becsületes dolgozó, hazáját szerető munkás, paraszt, mérnök fogjon össze. Zúzzuk szét a bölcsészeket!

Bölcsészholokausztot! 

Le a bölcsészarisztokráciával!

A munkás, paraszt szókapcsolat felemlegetése és szövegkörnyezetben való elhelyezkedése kapcsán egyből e két szó  egy másik kontextusban való sűrű emlegetése jutott eszembe. 

A bölcsészholokauszt felemlegetése kapcsán egy Heinrich Heine idézet jut eszembe:

Ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak.

Stefánia kisasszony, Dávid Ibolya egykori igazságügy-miniszter asszonnyal szemben ért a focihoz: 

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.02.12 19:53:44

@almamag92

Nagyon ügyes vagy. Találtál az egész oldalas, 303 szóból álló hozzászólásomban egy figyelmetlenségből előállt hibát. 

Engedd meg, hogy kedvenc magyar labdarúgóm, Torghelle Sándor szállóigévé vált beszólását idézzem: „És most mit csinálsz, hazamész és kivered magadnak?”

Őszintén sajnálom Torghelle Sándort, hogy ilyen követői vannak. Mentségére mondom, az ember labdarúgóként nem felelhet a követőinek az élet egyéb területen elkövetett bunkóságaiért. 

Egy másik blogon a parasztlány meglepően őszinte:

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/2013.02.07. 13:49:22

Én nem szégyellem, hogy rasszista vagyok.

Rendben. Majd én szégyellem magam miattad is. A szégyenérzetem valahol jogos, hiszen ennek a hozzáállásnak a szabad burjánzása, önmagában az a tény, hogy az ilyen mondatokat, még ha azok egy blogon is hangzanak el, a társadalom nem torolja meg, nos az társadalmunk egyfajta kudarcát mutatja.

Ahogy azt a következő kinyilatkoztatás is megmutatja:

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/2013.02.05. 12:27:09

Először is tisztázzunk valamit. A románok nem emberek. 

Egyszer már írtak ilyet írtak ilyet a történelem folyamán, utána skandálták is, majd Európa lakossága  közel hatmillióval csökkent.

Bár ahogy elnézem, ezt a bunkót ez nem zavarja.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ ·http://stefania.blog.hu/ 2013.01.20. 15:56:27

...
A testi faj-jegyek, a koponya forma, az arc-, az orr-, a fül-forma, a szem és a haj színe alapján egyértelműen megállapítható, hogy a rekedtes, vékony hangon kiabáló kis féreg egy szélsőliberális zsidó. 

Nézzétek meg a képet! Sunyi homlok, horgas karvalyorr, hatalmas, szétálló fülek, csapott váll... Egyértelmű!

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ ·http://stefania.blog.hu/ 2013.02.06. 13:57:30

@ob.szerver

Mi van, zsidó? Régen láttalak, de ma nagyon aktív vagy, az összes címlapos blogra odapiszkítottál. Szóval hazatértél a haifai eligazításról? Biztos forrásokból tudom, hogy Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány fizet téged. Már nem sokáig rontod itt a levegőt, te szarzsák. A belpolitikai események alapján annyi bizonyossággal kijelenthető, hogy közeleg a polgárháború. Ez lesz a harag napja (dies irae), amikor az összes hozzád hasonló liberálbolsevikot máglyába gyűjtjük és élve elégetjük.

Nem marad más hátra, mint egy sort idézzek, melyet szintén Stefánai kisasszony, a náci bunkó írt egyik hozzászólásához:

"Türelmes az Úr, de hatalma félelmetes, nem hagyja büntetlenül a bűnöst."

 

Bízom benne.

 

 

 

5 komment

Címkék: fidesz Index Náci Fasiszta Rasszista Stefánia Stefánia kisasszony Parasztlány

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr825068770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alte trottel 2013.04.05. 02:11:50

Isten nem bottal ver, kedves bicaj, most képzeld el, ez a hominida napi 24 órán keresztül kénytelen önmagával összezárva élni!

zupasta · http://mikor-melyiket.blog.hu/ 2013.04.28. 00:11:51

Férfiszemmel vizsgálva: a jobbos lányok alapvetően izgatják a fantáziámat, de a hülye lányoktól mindig elmegy a kedvem. Stefánia épp ezért érdekes hatásokat váltott ki belőlem, szóval szívesen megismerkedtem volna vele személyesen is, hogy kiderüljön, ki is ő valójában. (A fejlécben látható grafikáknak nem tudom, mennyire lehet hinni.) Remélem, egy vakrandit azért le tudok majd vele beszélni. ;)

alte trottel 2013.04.28. 01:25:35

@zupasta:
Csalódni fogsz, pöcse van.

Mystes 2013.05.04. 18:05:17

Szerintem egyáltalán nem nehéz a Varánuszról kitiltatva lenni. Minden hülye balos blog kitilt. (Pl engem is.)

A jobbos nem tilt ki. Azoknak más bajuk van.

Tóth Dezső 2016.06.27. 11:16:30

A szaros liberális blogok idővel mind a saját mocskukba fulladnak, mint ez is itt. Béka poraikra.
süti beállítások módosítása