Bunkókról

Facebook

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

14. Hülye bunkó

2013.02.10. 02:28 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

 
A napokban volt egy poszt az OrangeOrder blogon. Nem tudom, hogy hat év távlatából milyen apropó kapcsán került elő, főleg, hogy nem csak a téma, de maga a poszt szövegét képző idézet is már több, mint hat éves.
Részlet a posztból:
 

"Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, ..........."

/2006. október 24./

Csőcselék.jpg 

 

 

   Élőben néztem a televízión keresztül hat évvel ezelőtt a belváros szétbarmolását, és a mai napig nem értem, miért várt a rendőrség olyan sokáig a cselekvéssel. Gondoltam, ennek a véleményemnek hangot is adok.

 

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.01.24. 20:51:54

Szerintem meg a rendőrség elég szarul tette amit tett, mert sokáig hagyta az álarcos hordákat garázdálkodni a városban. Sokkal kisebb lehetett volna az anyagi kár, ha hamarabb lép fel a rendőrség a csőcselékkel szemben.

 
 Jött is hamar egy prompt válasz:
 

Metrós Ryder 2013.01.28. 18:53:56

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Remélem, hogy egy csámpásképű rendőr kilövi a kurva anyádnak a szemét a gecibe, miközben hazafelé botorkál egy kiadós kukázásból, aztán beleszalad egy demóba.

Ezt a kommentet a bloggazda kimoderálta. Ezért a nekem címzett választ megismétlik:

Metrós Ryder 2013.01.29. 08:26:40

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Kimoderáltak, ezért leírom mégegyszer. Remélem, hogy a jó édes kurva anyádnak a szemét lövik ki a rendőrök, miközben hazafelé botorkál két nagy szatyor maradékkal, amit egész nap kukázott a belvárosban.

Egy dolgot nem értek: Ha a bloggazda egyszer kimoderálta ezt a bunkót, másodjára miért nem? Tán a bloggazdát a rendőrök csámpásképűnek nevezése ingerli? Ha nem ez az ok, akkor valószínűleg a geci szót nem lehet használni, valószínűleg az lehetett a baj az első hozzászólással.

Furcsa véletlen, hogy a nekem válaszoló bunkó amikor regisztrált, rögtön írt is még aznap kilenc kommentet, majd három hónapig csend. Ekkor ír hat kommentet, majd onnantól kezdve kizárólag az OrangeOrder blogon szól hozzá a témákhoz. Remélem, ez a tény önmagában nem szolgál az Orange Order blog negatív megítélésére. Senki sem tehet róla, kik kommentelnek nála, főleg, ha nem moderál.

De hogyan lesz valaki ilyen sötét hülye bunkó, mint a Metrós Ryder, azt nem tudom elképzelni.

Értem én, hogy szerinte 2006-ban itt forradalom volt, de miért kell így nekiesni a másiknak, ha annak más a véleménye?

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz bunkó Hülye Vendégbunkó OrangeOrder Metrós Ryder

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr375049922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása