Bunkókról

Facebook

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

16. Az elvtelen ember

2013.02.17. 19:10 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Orange Order és blogja nemrég már szerepeltek egy korábbi bejegyzésben, bár akkor csak mellékszereplőkként.

Orange.jpg

Most ők a főszereplők.

 

 

Vallom, hogy a blogolás egy szubjektív műfaj, blogjában mindenki azt ír le, amit akar.

 

Vallom, hogy egy blogban ha van lehetőség a kommentek írására, akkor ott mindenki őszintén és szabadon leírhatja a véleményét mindenféle korlátozás nélkül. - Ugyanakkor üldözendőnek tartom a kommentekben kialakuló viták folyamán, a másik fél ostorozását pusztán a véleménye miatt, kívánatosnak tartom az érvek használatát, elvárom a vitázó felek kölcsönösen tiszteljék egymást.

 

Vallom, hogy egy blog értékesebb, ha lehetőség van a kommentelésre.

 

Bárki indíthat blogot, bármit írhat benne, és lehetővé teheti, hogy ott kulturált formában megvitassák mások az ő véleményét, írásához saját véleményeket fűzzenek. Jó dolognak tartom, ha valaki saját meggyőződése mellett érvel a blogjában, saját világnézete mellett érvel, megmagyarázza, miért tartja követendőnek a saját elvrendszerét, amelyek szerint ő is él.

Ilyenkor biztosan lesznek olyan emberek, akik más elvek mentén élik életüket, saját elveiket és értékeiket tartják helyesnek, és emellett érvelnek is a kommentekben. 

 

Vannak emberek, akik elvrendszere kimerül egy párt imádatában. Ez ellen az eszmei értékrendszer ellen nem nehéz érveket felhozni. Ebben a bejegyzésben eredetileg ezt az elv nélküli pártimádatot szerettem volna pellengérre állítani, ezért lementettem a kommentfolyam akkor állását, mely tartalmazza állításom megérveléséhez szükséges tényeket.

 

Időközben a blogon megszűnt a kommentelési lehetőség.

 

Így a lementett kommentfolyamot minden változtatás nélkül mellékelem, legyen ez emlékműve egy elvtelen embernek.

 

A posztot, amihez a kommentek születtek, ezen a linken lehet elérni.

Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.11. 13:09:24

Már ezer helyre szétküldtem, kiposztoltam, ide is beszúrom:

www.youtube.com/watch?v=mBMujGOWef8

Terjesszétek!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn ·http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.11. 13:27:57

Szép dolog ez a rezsicsökkentés, le akalappal a fidesz előtt.

Pár kérdés azonban nem hagy nyugodni:
- A benzin nem lesz olcsóbb? (Bár inkább a gázolajban vagyok érdekelt.)
- Holnaptól a zsemle is olcsóbb lesz? Elvégre a gáz olcsóbb!

Anno a közműszolgáltatók privatizációjakor volt valami 8%-os garantált nyereség. Ha 10%-al csökkentjük a termék végárát, plusz még közműadóval is sújtjuk ezeket a cégeket, akkor mi lesz?

Visszavesszük őket mind?
Ez rengeteg állami pénzbe kerül!

Az állam nullszaldósan fogja őket üzemeltetni? Az osztályvezető ugyanúgy közalkalmazott lesz, mint egy matektanár? Ugyanannyi bérrel?

Annak utánaszámolt már valaki, hogy az államosított közműcégek dolgozói után a járulék és SZJA bevétel mennyi volt?

.

Már annyira kell a szavazat, hogy nincs az a dolog, ami ne érné meg. Ezért kell 2014-ben vagy 2/3-al megverni a fideszt, vagy hagyni tovább kormányozni, hadd egyék meg, amit főztek.

Friedman 2013.02.11. 14:59:59

"Ezt elég nehéz úgy támadnia az ellenzéknek, hogy meggyőző legyen. Esetleg tényleg, a 20-30% helyett követelhetnek majd 50%-os kedvezményt."

De tényleg. Ha már lúd legyen kövér. Miért nem 50% a rezsicsökkenés, az olyan szép kerek szám. Sőt, miért nincs akkor már ingyen? És a sör? Miért nincs az is ingyen?

Mindenki jobban jár? Hmm. És az, aki mondjuk az ÉMÁSZnál dolgozik, és emiatt elbocsájtják? A szolgáltató persze beletörődik. De az ott dolgozókkal mi lesz?

Ha minden ilyen egyszerű lenne...

A te anyád! 2013.02.11. 15:40:06

Én szeretem a gesztenyepürét. Nem lehetne esetleg...........?
Visszatértek a szoci demagógiák. Ennyi.
De azért mégiscsak megépítem az udvar fűtését... És lesz trópusi pálmaház is..

Ianas 2013.02.11. 15:53:02

Modoros 2.0?

Hiszek benne.

Akkor még van remény :D

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 16:00:57

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn@Friedman@A te anyád!: Nektek tényleg semmi se elég. 

A tandíj - bocsánat, önköltség - ellen meg mégis jó a tüntetés? Nem értem.

Itt csupán az van, gyerekek, hogy amit a Fidesz csinál, annak ti nem örültök. Valljátok be, én is bevallom, hogy az MSZP-t és klónjait utálom a legjobban. Nem szégyen az.

Friedman 2013.02.11. 16:06:30

@OrangeOrder: Nem-nem. Itt arról van szó, ha ilyen egyszerű lenne a gazdaság, hogy 10 meg 30% rezsicsökkentés, akkor lehetne a sör és minden más árát is csökkenteni.

Érdekes, hogy hogyan változott a Fidesz polgáriból abszolút kádáristává (ahogy írod az MSZP fegyverét alkalmazzák - sőt, tovább is fejlesztik). Te annyira fidesz-rajongó vagy, hogy az sem zavar, hogy kommunista párttá alakul? Ha nyer a választásokon, akkor mindegy milyen eszközzel? Párttag vagy? Esetleg Fidelitas?

Friedman 2013.02.11. 16:09:42

@OrangeOrder: A tandíj ellen, 5 éve jó volt a népszavazás? Akkor mire szavaztál, hogy legyen tandíj (vagy Fer - vagy önköltség, vagy ahogy hívjuk)?

Hmmm... vagy mindegy is? Mert akkor a Fidesz azt mondta, hogy a tandíj nagyon rossz, most azt mondja, hogy jó. Neked meg követned kell a vezér utasításait. Érdekes pszichológia húzódik meg az ilyen szintű szervilizmus mögött.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn ·http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.11. 16:12:04

@OrangeOrder

Nekem önmagában a tandíjjal nincs bajom. Azzal van bajom, hogy mire kitöltöd a jelentkezési lapodat, írhatod újra, mert teljesen megváltoztak a kondicíók. (Most akkor nem beszélünk Orbán Viktorról, aki anno a tandíjbevezetés legádázabb ellensége volt).

Legyen tandíj, de a mértéke és a bevezetése ésszel és mértékkel történjen.

Az se ártana, ha a kézés minősége, de legalább a körülményei javulnának. Az orvosiról ódákat tudnék zengeni, hogy egy 40 fős terembe írták ki az előadást a 200 fős évfolyamnak, és ez csak a legenyhébb dolog. Folytatva azzal, hogy az Astorián vége az egyik órának 9:10-kor, 9:20-kor kezdődik a következő a Nagyvárad téren. 

Közmű:
Jelenleg a közműcégeknél dolgozik X ember. Ők kapnak fizetést, mely után adóznak, utánuk járulékot fizetnek. Ez az adó és járulékbevétel pozitív bevételként jelentkezik a költségvetésben.
Ha visszavásároljuk ezeket a cégeket, akkor a dolgozók utáni bevétel már nem gyarapítja a költségvetést. Ehhez társul, hogy az állami cégnek is 10%-al olcsóbban kell adnia a szolgáltatást, és hát finoman fogalmazok, mikor azt mondom, az állami vállalatoknál a hatékony gazdálkodás nem túlzottan elterjedt.

Viszont egy állami áramszolgáltató cégnél igenis megkövetelem, hogy ne legyenek milliós fizetések és jutalmak, meg prémiumok. Mert onnantól kezdve az már az ÉN pénzem is.

Ianas 2013.02.11. 16:23:08

@OrangeOrder: engem nem érdekel, ki mit utál. Elvi alapon én sem ellenzem a tandíjat, csakhogy ez az ország nem jóléti, hanem "szocialista" (ex-szocialista) állam, ahol az egész rendszer működőképessége jelenleg épp az állam beavatkozóképességén múlik. Sajnos.

Ma a legtöbb potenciális diák nem jómódú családból származik. Minthogy ez a helyzet, valakinek támogatnia kell a képzésüket. Jelenleg erre a legalkalmasabb az állam. Úgy gondolom, sok év alatt ez meg fog változni.

Amit én nem értek, az az, hogy miért a jövőnkbe való befektetésen kell csökkenteni a költségeket? Az ország gazdaságát szinte megbénítja pl. a nyugdíjasokra öntött sok ezer milliárdos szociális juttatás, míg egy jó oktatási rendszer még tandíj és röghöz kötés nélkül is csak töredéke ennek.

Egy olyan országban, ahol tandíjon gondolkodnak, miért kell nyilvánvalóan demagóg dolgokra óriási pénzeket elkölteni józan és racionális gazdaságpolitika helyett, ami évtizedes távon megmentené az országot, és olyan erőssé tehetné, hogy komoly tényező lennénk a kelet európai térségben.

Súgok: a 13. havi nyugdíj nem tesz vezető tényezővé.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 16:23:33

@Friedman: Igen, természetesen a tandíj ellen szavaztam, hogy az MSZP orra alá borsot tudjak törni. Hosszú távon bejött.

A kommunista pártozás viszont hülyeség, hiszen az egykulcsos SZJA egy meglehetősen jobboldali gazdaságpolitikai elem. És én az egykulcsos adónak örülök.

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Értem én, de szerintem a Fidesz nem neked akar megfelelni. Követelhetsz, de jelen esetben kis hatásfokkal.

Ha a többség agyát tényleg felbasszák ezek a dolgok, akkor 2014-ben jöhet Bajnai meg az MSZP. Ha nem, akkor megint a Fidesznek volt igaza: járulékos veszteség.

nincs_itt 2013.02.11. 16:53:21

@OrangeOrder: Akkor mááár ééértem!! 2005-ben azért ellene, mert az MSZP mondta, most meg a Fisdesz mondja, akkor meg jó. De Te akkor is tudtad, hogy jó, de csakazése...
Szóval, ugye Te is tudod, hogy a közművek fenntartása pénzbe kerül, amit valahonnan elő kell teremteni,pl az árából. Ha csökkenti az állam (kádári paternalizmussal) az árakat - mindegy mennyivel - az kihatással lesz a szolgáltatókra, vagyis kénytelen lesz embereket elbocsátani, aminek hosszútávon a hálózat lerohadás lesz a következménye, ennek pedig a szolgáltatás kimaradása, hosszabb-rövidebb időre. Jelenleg az állam, a gazdaság nincs olyan állapotban, hogy ezt a csökkentést finanszírozni tudná... Továbbá a nagyfogyasztók 10-30% közötti emelést kénytelenek "lenyelni", ami újabb árfelhajtó, tehát fogyasztás csökkentő, de bosszúból remek inflációs hatású. De az infláció a büdzsének jó, de neked pógár, igen xar!! Szóval, cimbora, semmi egyéb ez mint eccerű populista demagógia, szavazat vásárlás...

nincs_itt 2013.02.11. 16:55:24

@OrangeOrder: Ja és még valami, a Fidesz igenes akarjon megfelelni MINDENKINEK, mert ahogy mondani szoktam, csinálja úgy a dolgát, hogy gondolkodnia se kellejen a zeccségsugarúnak, hova tegye a zixet...

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 18:07:03

@nincs_itt: Hát bízzunk benne, hogy hátha olvassa ezt a hozzászólásodat, és megfogadják a tanácsodat.

De ezt nem tudom garantálni. Magukra vessenek.

nincs_itt 2013.02.11. 18:55:42

@OrangeOrder: Azt látom, hogy igazi fidióta vagy, érdemi kérdésre, érdemi választ nem vagy képtelen kisajtolni magadból, de ne keseredj el, máris elérted a Forradalmigyorsnaszád Ellenetngerkicsi nívóját. Még valami, dakota/székely/kínai közmondás jöhet...

Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há... 2013.02.11. 19:33:43

@OrangeOrder
Aha, tehát az évi kb. 100.000 forint ellen voltál akkor, de most lelkesen tapsolsz a kb. 300.000 forintnak - konkrét szakon fizetendőt mondok, amit én tudok.
Akkor értem... 
Mármint a szemellenzősség, szervilizmus és a seggnyalás ekkora eklatáns példáján mindig ledöbbenek! :))

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn ·http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.11. 20:51:57

@OrangeOrder

"Igen, természetesen a tandíj ellen szavaztam, hogy az MSZP orra alá borsot tudjak törni. Hosszú távon bejött."
- Legalább hallgatnál! Ennyire elvtelen nem lehetsz!

"A kommunista pártozás viszont hülyeség, hiszen az egykulcsos SZJA egy meglehetősen jobboldali gazdaságpolitikai elem."
- Ezen komoly viták folynak. Te azt mondod, az egykulcsos egy jobboldali elem, én azt mondom, baloldali, mert igazságos, egyenlően kezel minden embert. A csórót és a trilliárdost is. Más azt mondja, a többkulcsos az igazságos, mert közös teherviselést valósít meg, a tehetősebbek több terhet viselnek, míg a teherviselésre esetleg képtelenek nem viselnek terhet.
Szerintem az egykulcsos adó jó dolog. Bár a 16% szerintem hosszú távon tarthatatlan lesz, ha az állam nem fogja vissza a költekezését.

"És én az egykulcsos adónak örülök."
- Én is. Viszont rosszkor lett bevezetve, és hirtelen. Szerintem a két kulcsot évente egyre közelebb kellett volna vinni egymáshoz, és így mondjuk 5-8 év alatt bevezetni. Bár a sávhatár emelése sem volt egy rossz módszer.

"Értem én, de szerintem a Fidesz nem neked akar megfelelni."
- A fidesz nekem ne is akarjon megfelelni, mert NEKEM NEM FELEL MEG egy olyan párt, ahol az elnököt 99,72%-os többséggel választják újra.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 21:31:02

@nincs_itt: Személyeskedés, sértegetés, tipikus.

@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem, leszartam konkrétan a tandíjat. Azt akartam, hogy az MSZP kapjon egy oldalast.

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez nem elvtelenség, ez párthűség.

Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há... 2013.02.11. 21:40:12

@OrangeOrder
Ezek igazi elvek! 
Igazi szánalmas elvek... Minél rosszabb, annál jobb? Tudsz élni!

Viktus 2013.02.11. 21:50:43

Ez lenne a csodafegyver? Kádár már bevetette anno ... ennyi a fejlődés?

Viktus 2013.02.11. 21:53:49

@OrangeOrder

"az egykulcsos SZJA egy meglehetősen jobboldali gazdaságpolitikai elem"

Az inkább szélsőliberális lásd. szadesz. Előg ütős kombó lett a Fideszből retrokomcsi politika egy kis szélsőliberális fűszerezéssel.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 21:54:07

@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rosszabb? Kinek? Nekem ez a kormány eddig csak jót tett. Ennyire önző nem lehetsz, hogy ezt nem tudod elfogadni, és legalább ennek körülni, hogy ha neked talán nem is, de pl. nekem jobb lett.

Viktus 2013.02.11. 22:01:15

@OrangeOrder

Örülünk neki csak mellette a vidék elpusztul, ha meg az összeomlott elér a cumi domino hozzád is.

Mérges 1234 2013.02.11. 22:01:38

@OrangeOrder

Az van, hogy te hülye vagy, mert mindent a Fidesz fasza az mszp meg ratyi vonalon nézegetsz.

Ami valjuk be elég egyszerű világkép, és ilyen formán egyszerű lélekre is vall.

Másklönben az MSZp tényleg ratyi, sajnos a Fidesz is, csak nem annyira.

Istenem ha kevesebb jobb vagy bal oldali elfogult fasz lenne ebben az országban talán még haladnnk is valamerre.

dr yetee 69 2013.02.11. 22:02:18

@OrangeOrder: Hiteltelen vagy bértollnok,mit gondolsz,a rezsicsökkentést ki fizeti meg?

Mérges 1234 2013.02.11. 22:05:44

Ne pontosan értem miért is örülsz az egykulcsos adónak, én is sokkal jobban jártam vele, sőt a poronty miatt a családi adókedvezmény is bejött, de összeségében a döglödő gazdaság és az újabbnál újabb füstadók hatásait mindeki megfizeti.

Mszpt be kellene darálni, de ettől még a Fidesz nem a legfaszább dolog ami egy országgal történhet.

A párthűségeden, meg látva, hogy kinek szól sirnom kell..... :D

dr yetee 69 2013.02.11. 22:06:24

@OrangeOrder: Droid,kérdezd meg az ország döntő többségét,akiknek csökkent az bérük az egykulcsostól,hogy mit szólnak hozzá!

is 2013.02.11. 22:07:27

@OrangeOrder: Így van. Kádár alatt is csak jobb lett az embereknek, nem tudtad? Maradt 3,60 a kenyér, dehogy emeljük az árát, hiába lett drágább minden hozzávaló.

A rezsicsökkentés miatt majd 15 év múlva rohadnak szét a vízvezetékek, meg megy majd el az áram. Ésszel te ezt biztos fel nem éred, hogy mi az, hogy beruházás, és hogy az akkor most nem lesz. Meg aztán megint kirúgnak pár ezer embert, de neked az nem számít. Ja, amíg egy valódi éhséglázadás be nem kopogtat az ablakodon. Mexikót javaslom tanulmányozni, erősen odatartunk.

Kádár népe te vagy. Orbán neked hozza vissza a Kádár-rendszert. És pont annyira vagy Magyarország ellensége, mint Kádár volt.

Megfigyelo 2013.02.11. 22:07:31

@OrangeOrder: És nem szégzelled magad, hogy éhes szegény gyerekek szájától veszik el a falatot, hogy neked jobb legyen?! Már 4 millióan élnek a szegénységi küszöbb alatt, és ez a szám már jó 1 millióval nőtt az utólsó választás óta -- akkor még csak 3 millió volt. (Persze az is megengedhetetlenül sok volt, de nem a növelésére, hanem a csökkentésére kellene törekedni. A jelenlegi kormány *minden* intézkedése a nyomorgók számának növelése felé hat, a pénzt ugyanis *mindig* a szegényektől a gazdagokhoz csoportosítja.)

Viktus 2013.02.11. 22:07:37

@Mérges 1234

Az a szörnyű, hogy a szocik megsemmisültek 2010-ben, és ez a dilettáns Fidesz még egy sz*ros elszámoltatást sem tudott kivitelezni. A szocik meg újfent erősödnek.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.02.11. 22:08:36

@dr yetee 69: Gondolom, a szegények, ahogy az egykulcsos adóból keletkező többletjövedelmemet is. Mit tudom én, a kormány megoldja.

Mérges 1234 2013.02.11. 22:10:41

@dr yetee 69

Kusoljonak a férgek, neki jobb ost jónapot.... :D

Amúgy egy olyan párthoz hűséges, akinek a belügyminisztere egy maffiavezér, akinek Rózsája most éppe KDNP színekben tetszeleg, de MSZMP-s volt, várjál már a kövér is az volt.

Aki még ma sem látja, hogy az országnak az MSZP és a FIDESZ egyformán szopó az hülye. Nm mondom van különbség, talán tényleg kisebb szar a FIDESZ, na de ki az a hülye, aki egy kisebb szardarabhoz sörgölözik, mert az kevésbé büdös, ahelyett, hogy mindakettőt elkerülné???

Megfigyelo 2013.02.11. 22:12:33

@dr yetee 69: Az oszág többségének az adója nőtt az egykulcsostól, nem a jövedelme -- mindenkinek, akinek a bruttója 2011. január 1-én kb. 300.000 Ft alatt volt megnőtt az adója, mert eltörölték az ún. "adójóváírást", ami addig csökkentette az adót.

layo 2013.02.11. 22:13:21

@OrangeOrder:" Igen, természetesen a tandíj ellen szavaztam, hogy az MSZP orra alá borsot tudjak törni. Hosszú távon bejött." Na hallod, ezzel a mondatoddal mindent elárultál. Reálisan gondolkodni képtelen,vezérelt birka vagy kispofám.Neked bármit be lehet adni, beszopod.Gratulálok, de megjegyzem, én nem osztanám az észt a helyedben nyilvánosan a neten.Uhhh ... lesújtó.

komissarlajos 2013.02.11. 22:14:09

@OrangeOrder: Tisztelt @....! Figyelem észjárásodat, bár az ész-összetevőjét dupla „-“ idézőjelbe tenném. (Ha érted.) Természetesen nem hülyézlek le, mint több más normális gondolkodású társam, de meg kell állapítanom, hogy nagy valószínűséggel hibádzik az alaplapod. Esetleg kéne vásárolnod még némi RAM-ot, hogy működjön (normálisan) az a kibaszott fidesznyik agyad. Tisztelettel!

hasarengazfix 2013.02.11. 22:14:22

@OrangeOrder: Négy láb jó, két láb rossz! Négy láb jó, két láb jobb!
MINDEN ÁLLAT EGYENLŐ, DE EGYES ÁLLATOK EGYENLŐBBEK A TÖBBINÉL!
Tizenkét hang üvöltözött dühösen, és a hangok mind teljesen egyformák voltak. Most már nem volt kérdéses, hogy mi történt a disznók arcával. Az állatok a disznókról az Emberekre, az Emberekről a disznókra, aztán a disznókról megint az Emberekre néztek, és már nem tudták megmondani, melyik az Ember, és melyik a disznó.

Mérges 1234 2013.02.11. 22:15:18

@Viktus

Volt ezeknek egy történelmi lehetőségük, hogy 2/3-dal rendszerváltást csináljanak. Valódi oktatási, egészségügyi és nyugdíjreformot. Közigazgatási, önkormányzati és ki tudja még minlyen reformot, amire valljuk be mindenütt szükség lenne.

Történelmi esély, hogy az ország szekerét kihúzák a kátyúból, nem mondom, hogy mélyebbre lökték, mert nem is vagyok benne biztos, de hogy előre nem mozdult az bizonyos.

Reform, helyett pártkatonát mindenhová, nem változtatjuk meg a szar dolgokat, hanem elfoglaljuk azokat.

A legszomrúbb, hogy sokan meg tapsolnak is ennek, értem, ény hogy a mosani szar kicsit kisebb, mint az MSZP szara, de nincs mirt tapsolni....

Sőt. Történelmi esély volt. 

Aztán itt vannak az ilyan faszok, akiket megvettek havi 50.000 Ft-tal, most tapsol mindenek. Gratula.

hasarengazfix 2013.02.11. 22:16:20

„Mikor már kívülről tudták, a juhok nagyon megszerették ezt a sarkigazságot, és a réten heverészve gyakran elkezdték kórusban bégetni: “Négy láb jó, két láb rossz! Négy láb jó, két láb rossz!” Órákig bégették, soha nem untak rá.”

Mérges 1234 2013.02.11. 22:18:28

@OrangeOrder

"Gondolom, a szegények, ahogy az egykulcsos adóból keletkező többletjövedelmemet is. Mit tudom én, a kormány megoldja."

Te mindig kikéred magadnak, hogy téged ne hülyézenek le, de mond olvasot te, amit írsz???

Sajnos tényleg kibaszott hülye vagy, és nem azért mert a Fidesszel szimpatizálsz, az csak egy dolog, de minden kibaszott mondatodból süt a primitív elfogultság, az egyszerű lélek.... 

Ha az MSZP-re szaaznál, de így érvelnél akkor is szánálak, sőt lehet jobban. Lejáratod a jobboldalt, ha egyáltalán van még ilyen....

2 komment

Címkék: fidesz Vélemény Tolerancia OrangeOrder Elvtelen

A bejegyzés trackback címe:

https://darazskarcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr685075454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.