Bunkókról

Facebook

Naptár

szeptember 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Ezt szívjuk most

Budapest szmogtérképe

Utolsó kommentek:

49. Cenzúra? - Megírom!

2014.05.29. 02:03 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Ez a bejegyzés súlyosan sértheti egyes szocialista politikusok és szimpatizánsok lelki békéjét, világról alkotott meggyőződésükbe ütköző dolgokat állíthat, valamint ellenkezhet a tisztességről, sajtószabadságról, demokratikus alapértékekről alkotott véleményükkel is.

 

mszp-cenzúra.jpg

 

Ezért azon szocik számára, akik szerint még mindig minden a legnagyobb rendben van, írtam a poszton belül egy másik posztot, ők azt olvassák el csak, és akkor nem sérül a lelki békéjük. A szociknak szóló szöveg rózsaszín, mint a legédesebb álmok.

 

3 komment

Címkék: Mesterházy Attila Index Vélemény Mesterházy Választás Egyenlítő TV Képviselő Politikus

48. Tiszteletet a magyaroknak!

2014.05.12. 22:31 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Tiszteletet a magyaroknak! - hirdeti úton-útfélen az állampárt kormányzó párt kampányplakátja, mit is üzenünk Brüsszelnek. Vaskos program, jól jelzi a regnáló kormány európai értékekkel szemben tanúsított bumfordiságát, a diplomáciai finomságok iránt tanúsított teljes érzéketlenségét értékrendekről vallott filozófiáját.

 

Tisztelet a magyaroknak 2.jpg

 

Rengeteg mém született az ominózus plakátból, szokásomtól eltérően most nem fogok közöttük tallózni, talán majd máskor. Mindössze azon gondolkoztam el, mi történne, ha Brüsszel visszaüzenne: Egyetértünk! Tiszteletet a magyaroknak! 

 

400 komment

Címkék: Európa Parlament Kampány Érték Képviselő Politikus Tisztelet

47. Tárgyalni a Jobbikkal?

2014.05.04. 03:52 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Fontos kiemelnem, hogy ebben a bejegyzésben illusztrációként olyan képek is szerepelnek, melyek mondanivalójával a legcsekélyebb mértékben sem értek egyet, tartalmukat mélységesen elítélem.

Ezek a képek egyes olvasókból fokozott emocionális reakciókat válthatnak ki. Sokan sértőnek, provokatívnak, netán uszítónak tarthatják ezeket a képeket. Igazuk van. A célom azonban sem az uszítás, sem a provokáció, még kevésbé akarok bárkit is megsérteni.

 

Vona vizslakölyök.jpg

 

Valamennyi kép jobbikos alapszervezetek nyilvánosan elérhető Facebook felületeiről származik.

 

4 komment

Címkék: Jobbik Facebook Buta Fasiszta Rasszista Érvtelen Jobbikos

46. Vereség

2014.04.08. 01:03 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Attila vesztett.

Attila nem vont mérleget és nem mondott le. Elhiszem, hogy jó dolog szoci pártelnöknek lenni, de bizonyos helyzetekben gerincesebb dolog lemondani az elnökségről. Egy vasárnap esti lemondása után, ha újra kandidál az elnökségért, és nyer, erős és legitim pártelnök is lehetne, de így csak egy niemand.

 

Mesterházy ballag.jpg

 

Ma hétfő este van, 24 órával vagyunk a választások után, és még mindig nem hallottam, hogy Attila lemondott volna.

 

13 komment

Címkék: mszp Mesterházy Attila Vélemény Mesterházy Választás Kampány Köztársaság Képviselő

45. Sikerlista - Kormányzati eredmények

2014.03.24. 01:42 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Közeledik az ikszelés napja. Ideje a számvetésnek, mit is kaptunk az elmúlt négy évben.

Siker.jpg

Sokan, sok helyen közzétették már az alábbi listát, jelen posztban mindössze pár saját gondolatot fűzök hozzájuk, azt sem minden ponthoz, van amit kihagytam, van amit hozzáírtam.

Szubjektív összesítés következik.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz Választás Kampány

44. A Jobbik, mint kudarc

2014.03.16. 23:20 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Ebben a posztban egy történelemtanár facebookon leírt (és ott névvel vállalt) gondolatait ragadtam ki.

 

Tisztelt Jobbik-szimpatizáns egykori tanítványaim!

Naponta szembesülök vele a Facebookon, hogy rengeteg egykori tanítványom szimpatizál a Jobbikkal. Mint középiskolai történelem- és/vagy földrajztanárotok, valamennyire saját kudarcomként élem meg ezt. Persze a szomorkodás önmagában nem sokat ér, ezért próbálom megérteni, hogy miért álltatok a Jobbik táborába.

 

Bácsbokod.jpg


A Jobbikkal szimpatizálók egyik része azért teszi ezt, mert vonzó számára a jobbikosok cigánygyűlölete, antiszemitizmusa és magyarkodása. Ennek az oka leginkább a saját lelki sérüléseikben, sikertelenségükben és tudatlanságukban keresendő.

3 komment

Címkék: Jobbik Facebook Buta Fasiszta Kampány Jobbikos

43. Vers mindenkinek

2014.02.25. 23:18 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Kiskoromban nem szerettem A "Vers mindenkinek" című műsort, mert film előtt mindig meg kellett várni a bácsit vagy nénit, míg elmond egy verset, és hát verset tanulni nem szerettem. Később feltűnt, hogy sokszor ugyanaz a bácsi vagy néni mondja a verset, akit amúgy nagyon szeretek valamely filmben megnézni. Ezt akkor roppant furcsának találtam.

Később volt pár vers, ami tetszett, és noha megtanulni nem voltam hajlandó őket még akkor sem, ha kötelezővé tették, de szívesen hallgattam őket. Már kamasz voltam, mikor alkalmam nyílt Goethe Erlkönig című versét eredeti német nyelven, egy igen jó előadásban meghallgatni. Akkor sem lettem a versek nagy barátja, de az a költemény lenyűgözött. Azóta tudom, hogy a versek valamit ki akarnak fejezni.

A "Vers mindenkinek" máig nem lett a kedvenc műsorom, noha az eltelt évek alatt a versekkel szembeni ellenszenvem csökkent, tán mára teljesen el is tűnt. Megtanultam, egy versben igen sok dolgot lehet igen hatásosan kifejezni. Akár a napi gondjainkat, aktuális gondolatainkat is rímekbe szedhetjük.

 

Vers mindenkinek.jpg

 

Az első szabadon választott kormány uralkodásának mandátumának  a vége felé a metrón találtam egy papírt, rajta egy verssel. Megfogott, mert pár rímbe összeszedte az akkor elmúlt négy évet.

1 komment

Címkék: fidesz Vers Vers mindenkinek

42. Vélemények

2014.02.24. 23:54 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

 Alább kiragadtam két hozzászólást. Elgondolkodtató dolgokat ír ez a két ember.

 

Fidesz Szmájli.jpg

 

Hozzászólásaik főleg az elmúlt napok tükrében értékelődnek fel.

 

1 komment

Címkék: fidesz Kampány Csaló Rezsicsökkentés Öszöd

41. Európa és a Koronák - Első rész

2014.02.24. 22:47 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Bizonyára emlékszünk még rá, mennyire kicsapta a jobberek körében a biztosítékot egy szatirikus műsorszám, mely valljuk be, egy igen komoly telitalálatot vitt be a múltba révedező bálványimádók idejétmúlt világképének, és mely műsorszám hathatós közvetett kormányzati támogatás nélkül létre sem jöhetett volna. Noha szükségesnek tartom megjegyezni, hogy a kormányzati támogatás itt nem hatalmas mennyiségű közpénzkiutalások, sem irdatlan mennyiségű állami hirdetésmegrendelés, hanem mindössze a tehetségtelen dilettantizmus és feleslegesen hirdetett kivagyiság, röviden szólva a kormányzásra éretlenség képében testesült meg. 

Az anyázásokon és egyéb hasonlóan szalonképtelen megnyilvánulásokon kívül érdemi reakció alig-alig érkezett, bár meg kell jegyezni, sokan az Egyesült Királyságot hozták fel példának, mint koronás köztársaságot, Országaink közötti lényeges közjogi különbségeket még akkor frissiben felvázoltam, remélem nem hiába.

Burger King korona.JPG

Külön mulatságos volt, ahogy a szélsőjobb az ügy kapcsán ment még egy kört a szopórolleren. Szemmel láthatóan nem fogták fel, hogy egy haladó köztársaságban anakronizmus (jobbereknek: Az anakronizmus időbeli ellentmondás. Ez az ellentmondás valamely esemény, vagy körülmény illetve ideje között állhat fenn. Anakronizmus szándékosan is létrehozható, esetenként viszont tájékozatlanság, információhiány eredménye.).az ország Parlamentjében egy koronát dédelgetni.

Már akkor megígértem, szétnézek a világban, mások hol tartják a koronájukat. Alább az összeállítás.

 

1 komment

Címkék: Korona Köztársaság Wir Staatskünstler

40. Korona, Köztársaság, Levélváltás

2014.01.06. 19:26 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

A három osztrák komikus műsora kapcsán egy bécsi illetőségű ügyvéd nyílt levelet intézett az osztrák Kül- és Európaügyi miniszterhez.

Bélyeg-1.jpg

Alábbiakban közzéteszem a levelet eredeti nyelven, kivonatos fordításokkal, esetleges észrevételekkel.

36 komment

Címkék: Jobbik Vélemény Korona Vicc Köztársaság Tolerancia Jobbikos Wir Staatskünstler

39. Köztársaság és Monarchia

2014.01.05. 20:49 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Előző posztom, de az én posztomat részben ihlető Vastagbőr poszt  kommentjei kapcsán is előkerült a brit korona.

Brit korona 2.jpg

Sokan, a bálványimádók népes és buta táborából a kérdésre, miszerint minek egy köztársaságnak korona, egymást versengve hoztak vadabbnál vadabb, butábbnál butább, s nem egyszer hazugabbnál hazugabb érveket, miszerint a briteknél így meg úgy.

Tegyünk hát rendet a sötét fejetekben, hozzuk el a világosságot, és vessük össze Hazánk és az Egyesült Királyság közjogi berendezkedését.

5 komment

Címkék: Buta Korona Monarchia Köztársaság Wir Staatskünstler

38. Korona és Köztársaság

2014.01.05. 01:53 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Vastagbőr blogon megjelent egy poszt egy szélsőjobbos tüntetésről. Mintegy 50-60 ember amiatt tiltakozott, hogy az osztrák humoristák meggyalázták a szent koronát. 
Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem tudtam szabadulni attól a gondolattól, hogy az osztrákok nem a koronát gyalázták meg, pusztán nevetségessé tették azt a kormányt, amely egy köztársaságban élve alaptörvénybe ágyazva bálványoz egy koronát.

Wir Staatskünstler.jpgA Wir Staatskünstler csapata: Thomas MaurerFlorian Scheuba, Robert Palfrader

Kutakodva egy kicsit megtaláltam a teljes jelenetet, és lám, igazam volt. A koronás köztársaságon röhögnek.

 

A teljes jelenet megtekinthető a következő oldalon.

77 komment

Címkék: bunkó Buta Korona Vicc Köztársaság Wir Staatskünstler

37. Háköfehal - Ködlámpás bunkók

2013.12.16. 20:35 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Reggel belecseppentem a HÁKÖFEHAL (Nem egy új halfajta, hanem a Hátsó Ködlámpát Feleslegesen Használók Ligája) közgyűlésébe.

Ködlámpa.jpg

Szeretném, ha ennek a Ligának minél kevesebb tagja lenne, ezért pár jótanács:

Szólj hozzá!

Címkék: bunkó Közlekedés Ködlámpa

36. Egy szobordöntés margójára

2013.09.30. 21:22 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Vasárnap tüntetők ledöntötték Orbán Viktor miniszterelnök szobrát a Clark Ádám téren.

orbanszoboronline-d0001B1A647ef20ccc9ab.jpg

Két dolog foglalkoztat ezzel kapcsolatban. Az egyik, meddig maradhat Hazánkban egy ilyen hír álhír? Mikortól kell attól félni, hogy tüntetők valóban Orbán szobrokat fognak döntögetni, illetve ami aggasztóbb, mikor lesz Orbán Viktornak lovasszobra? (Hogy mikor lehetett volna, arra utaltam a Szalagavató című posztban, így erre most nem térek ki)

15 komment · 2 trackback

Címkék: fidesz Orbán Választás Kampány Érték Szobor

35. Szalagavató (el)ballagó politikusainknak

2013.09.30. 15:41 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Ahogy egyre jobban közeledik 2014. évi országgyűlési választások napja, a hátralevő napok számával fordított arányban növekszik a kampányhisztéria. Még nem tudni, ki nyeri. Nagyon nagy a bizonytalanok, nem válaszolók aránya. Egy biztos: Valakinek mennie kell. 

Ellenzéki győzelem esetén nem is vitás, hogy a kormánytagoknak szedniük kell a cuccukat. Egyenlőre nyitott kérdés, hogy hány évre és hogy ellenzékbe vonulnak-e. Kormánypárti győzelem esetén az ellenzék bizonyos vezetői csomagolhatnak, azok, akik nem éreztek rá, mit is kíván a nép. Egykor a Jurassic Park hatalmas pártkasszasiker volt, de ma már másra van igény.

ballagas.jpg

Egy dolog biztos, bárki is nyer, valakinek el kell hagynia a politikát és a közéletet örökre, mint nyolcadikosnak az általános iskolát. Bár míg utóbbiak bukásuk következtében tovább élvezhetik az intézmény vendégszeretetét, addig a hazai politikai berkekben is ez kezd általánossá válni, holott a bukott politikusnak hamarabb kellene elhagynia a politikának és a közéletnek még a környékét is, mint a ballagó diákok végigénekelnék a Gaudeamus Igiturt.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz Választás Képviselő

34. Kim Jong Un

2013.09.29. 11:31 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Ezt a posztot más írta meg, akinek már elege lett a Kim Jong Un nicknevű véglényből. Aki vitázni nem tud, csak mocskolódni.

kim-jong-un.jpeg

3 komment

Címkék: fidesz bunkó Választás Fasiszta KARD Csaló Elvtelen Kim Jong Un

33. Választási csalás nem lesz

2013.09.25. 19:49 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

A verseny kizárásával írat választási szoftvert a Választási Iroda

Ezzel a címmel jelent meg egy cikk az Indexen.

Választás.jpg

A cikk személyi összefonódásokat taglal, én azonban egy másik aspektust gondoltam végig.

3 komment

Címkék: fidesz Index Hír Választás Kampány Csaló

32. A II. kerületi önkormányzat teszi a dolgát

2013.09.12. 23:34 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Pár hete felvetettem egy problémát.

Mára megoldották. Köszönet érte, hogy a II. kerületi önkormányzat nem a felelőst kereste, hanem cselekedett.

20130912_162926.jpg

20130912_162914.jpg

Más kerületek felelős emberei tanulhatnának az esetből, hogy kell a lakosságot szolgálni!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Budapest II. kerület Árvízkár

31. "Hogy én milyen friss vagyok!"

2013.09.11. 23:04 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

"Tudod mi a szomorú? A két évvel ezelőtti műsoromnak mára minden szava igaz! Hogy én milyen friss vagyok!" - mondotta egykoron Hofi Géza.

Hofi.jpg

Nagyra tartom Hofi Gézát, becsülöm munkásságát, és büszkeséggel tölt el, hogy most egy kicsit ugyanazokba a magaslatokba emelkedhettem, mint ő.

Én is friss lettem!

1 komment

Címkék: Tarlós Budapest BKK Vitézy

30. Egy jobbikos is lehet intelligens ember.

2013.09.09. 09:14 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Meridián. A hosszúsági köröket jelentő szó. Ha a nicknevek között azt látjuk, hogy Meridian74, akkor bizony tudnunk kell, hogy egy olyan emberrel van dolgunk, kinek az intelligencia hányadosa 155. Nem 120, nem 135, nem 215, hanem egzakt 155. És ezt még párszor ki is kérte magának, roppant intelligensen. Előre lelövöm a poént: a Média Panda blog közönségének jelentős része mosolyogva fogadta, hogy valaki a magas intelligenciájával kérkedik. Vele mosolyogtunk, de rajta.

Jobbik IQ.jpgForrás: rosszabbik.com

Vajon egy ilyen roppant intelligens embernek mi lehet a pártpreferenciája?

3 komment

Címkék: Jobbik Facebook Budapest Buta Hülye Náci Fasiszta Rasszista Jobbikos

29. Csodálatos Budapest

2013.08.04. 08:56 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

A június elején levonult zöld ár elég sok gondot, és elég sok és nagy kárt okozott. Ezeket a károkat már helyre is állították, éppen helyreállítják, vagy nem történik semmi. UPDATE 2013. szeptember 12.: Állampolgári bejelentésre megoldódnak a problémák.

Mint ismeretes, az árvíz levonulása közben egy hatalmas vihar is sújtotta Budát. A Csatornázási Művek szakemberei lezárták a csapadékelvezető csatornákat, nehogy a Duna ezeken a csatornákon keresztül törjön fel a védvonalak mögött. Ebből kifolyólag az ominózus vihar folyamán lehullott nagy mértékű csapadék nem tudott a Dunába folyni, hanem a Bem téren és környékén tört fel.

Itt jól megfigyelhető egy ilyen vízfeltörés.

A következő felvételen már az elöntött Bem tér látható:

1 komment

Címkék: Budapest Pató Pál Árvízkár

28. Értem én a humort, és szeretem is.

2013.07.24. 00:32 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Minap a Hírcsárdát böngésztem. "A" Hírcsárdát. 

A Hírcsárda egy elektronikus vicclap, melyet pár éve a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatási Államtitkárságának sajtóreferense határozott hangú üzenetben helyreigazításra szólított fel.

 

Polvicc 01.jpg

Nem értik a viccet? Vagy csak nem szeretik? Abba bele sem merek gondolni, hogy nem ismernek fel egy vicclapot sem.

 

 

1 komment

Címkék: mszp fidesz Vicc Képviselő Hírcsárda Politikus

27. Nem anonim Lencsés István feljelent?

2013.07.16. 21:56 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Előzőleg levezettem, hogy Lencsés István miért buta. Időközben megtudtam, hogy már egy blog (lencsespityu.blog.hu) is foglalkozik a Lencsés-jelenséggel. 

Lássuk tehát, miért jelentett engem fel Lencsés István. Aki nem anonim!

4 komment

Címkék: bunkó Vélemény Buta Hülye Lencsés Vendégbunkó Morgás Morgás joga Majom Érvtelen Lencsés István

26. Lencsés István nem anonim - de buta is.

2013.07.16. 00:19 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

 

 

A blogszférában rengeteg nagy ember fordul meg. Sokuknak saját blogja van, míg sokukról külön blog szól.

 

Külön blog van például wmiki igazságairól, és bevallom, jelen blog is eredetileg egy bizonyos user munkásságának kapcsán jött létre.

 

2x2 néha 5.jpg

 

A kommentelés jellemzően anonim módon folyik. Kivéve  

 

4 komment

Címkék: bunkó Hülye Lencsés Vendégbunkó Morgás Morgás joga Minimálbér Érvtelen Lencsés István Adójóváírás

25. Jobbikos érvelés

2013.07.01. 00:30 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Hazánkban létezik egy csoport, melyet nem szeretek. Túlontúl is emlékeztetnek a náci ideológiát valló emberekre, kik ezen ideológia jegyében milliókat gyilkoltak halomra pusztán a vallásuk, származásuk, netán a hajszínük miatt. 

 

Jobbik 01.jpg

Ennek a csoportnak nem egy tagja nyíltan felvállalja ezen ordas eszméket. Ne legyenek illúzióink, a kép bal alsó sarkán az bizony egy nyilaskereszt. Bármit is mondjanak róla egyesek, ez a jelkép Hazánk történelmének egyik legsötétebb korszakában volt az uralkodó rezsim jelképe.

Minden valamire való normális ember ilyenkor már hanyatt homlok elmenekül ennek a csoportosulásnak a közeléből is, nemhogy még érveket keresgélne mellettük.

Bár ez az érvelés figyelemre méltó.

16 komment

Címkék: bunkó Jobbik Buta Fasiszta Egyenlítő TV Rasszista Elvtelen Érvtelen Jobbikos Kuki123

24. Válasz DeMarco-nak

2013.04.04. 02:17 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Több blogbejegyzés és cikk is napvilágot látott a napokban, melyek a jelenlegi kormánypárt negyedszázados történelmét, de legfőképp a párt negyedszázad alatt produkált változását, vezetői személyeiben a változás hiányát taglalják. Jómagam Fedor egyik kormánypárt elleni tüntetésről szóló posztját  olvasva, a kommentek között böngészve jutottam el oda, hogy kifejtsem a véleményemet a párt változásairól.

Vélemény.jpg

Egy párt esetében nem szerencsés dolog a változás, főleg ha ez a változás az eredetileg megvolt értékek elhagyásával, rombolásával jár.

Ez a véleményem, ezt írtam le zárszóként.

 

Elemezzük:

Nem azt írtam le, egy párt nem változhat, csupán nem tartom jó dolognak, ha egy párt változik. Miért? Mert a pártok egyik jellemzője a tagok által közösen elfogadott eszmék és értékek halmaza, melyeket a tagok képviselni igyekeznek, melyek megvalósítását céljukként tűzték ki.

Ezeket a képviselt eszméket és értékeket ha egy párt cserélgeti, miközben a párt vezető és irányító személyiségei nem változnak, nem tudom komoly pártként tisztelni. Ilyen pártokat látva óhatatlanul az a benyomásom támad, hogy a vezetőknek mindössze a hatalom megszerzése lebeghet célként a szemük előtt.

 

11 komment

Címkék: fidesz Vélemény DeMarco Érték Fedor Kötöttségek nélkül

23. Jubileumi gondolatok

2013.04.01. 21:48 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Van egy párt, amely a napokban ünnepelte negyedszázados jubileumát. Ez a párt ma már nem az a párt. Ez a párt mára A PÁRT lett.

 

 

Fidesz 1.jpg

Ennek a pártnak a tagjai alakulásukkor pont azért alakultak, hogy ne csak az egy PÁRT legyen, hanem aki másként gondolja, annak lehessen másik pártja. Azt akarták, hogy mindenki arra a pártra szavazzon, amelyikre akar, és a szavazást az a párt nyerje meg, amelyikre a legtöbben szavaznak.

4 komment

Címkék: fidesz Index Vélemény Ünnep

22. Mondatok egy narancs színű könyvből.

2013.03.11. 23:02 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

A könyv az írás és a papír feltalálása óta a legfontosabb információhordozó volt napjainkig. Jelenleg a digitalizált világban már sokféle módon tudjuk az információt tovább adni, tárolni, de szerencsénkre még mindig rengeteg könyv létezik, rengeteg könyvet írnak.

 

Könyv.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: Könyv Olvasás Gonosz

21. Vidéki nyavalyog, de most sem érvel

2013.03.02. 14:24 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Leszögezem, semmi bajom a vidéki emberekkel. 

 

 Vidék.jpg

 

A vidéki emberek nem tehetnek róla, hogy egyes kommentelők Vidéki nicken irogatnak.

  

5 komment

Címkék: bunkó Vélemény Buta Érvtelen Fedor Kötöttségek nélkül

20. Vitéz László, egy tugris bunkó

2013.03.02. 04:25 Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn

Vitéz László népi bábfigura. Kinézetében, nyers humorával a nála régibb bábfigurára, Paprika Jancsira hasonlít.

 

 

Sajnos Vitéz László nevét egy bunkó is viseli, ki megnyilatkozásaival primitív stílusával, vállalhatatlan nézeteivel igazi negatív alakja a blog.hu világának.

 

10 komment

Címkék: bunkó Hülye Transparency International Migráció KARD Vitéz László

süti beállítások módosítása